ben anlamıyorum neden bizim gibi yeni başlayanları scootere yönlendirmelerini. adam alsın işte cbr 125 13 beygirlik bir makina ne olacak en fazla. al kardeş cbr 125, bende alıyorum inşallah cbr birlikte öğreniriz.
Canını düşünüyorsa eğer ufaktan vitesli motorda başlaması lazım biraderim....al cbr 125 de gör burada ki tecrübeli insanların ne demek istediklerini.ben sana kısaca açıklama yapayım;;
1-cbr 125 ağır motor ve onda vücudunu da kullanman gerek.
2-Soruyu soran arkadaş http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-acil-satlik-sorunsuz-borcsuz-130933109/detay bunun gibi başlanabilecek ve sonrada cbr 125 e geçilebilecek on numara motor seçmiş.linkteki motoru sürmesi zor değil.
3-cbr 125 yarış motoru tipi ve oturuşu olduğu için ilk önce linkte ki gibi birşey ile başlaması onun içinde hayırlı olucaktır.
4-sen direk cbr e geçersen o motoru belli ani noktolarda kontrol etmesi çevirmesi var.bunuda sen şimdi anlamazsın yaşaman gerek.
5-kendin söylüyorsun yeni başladığını.yeni başlayanlar için cbr 125 çok ağır bir seçenek.canını ve aileni düşün güzel kardeşim :cat:
6-Biz tecrübeli motorcular ilk başlayanlara scooter veya mondial mg classic gibi basit motorları öneriyorsak bir bildiğimiz vardır.bu kadar insan burada boşa bu öneride bulunmuyor.
7-sen diyorsun ki biz köpekten inip ata geçicez ve yeni başlayanlar iiçin neden köpeği öneriyorlar.bu olmaz...
8-İleride pro bir motor sürücüsü olmak istiyorsan herşeye yerinde başlayacaksın yerinde yapıcaksın.
9-Büyüklerinin ve tecrübeli insanların sözünü dinlemek senin için ailen için ve alacağın motor için hayırlısı olur.