Öylesine bir tur.

Dün Sivasda idim, Sivas MT dan sevgili Burak kardeşimle beraber çifte minarelerin olduğu yerde bayağı bir sohbet, buğün Eskişehir de Volkan kardeşimle tanışma ve sohbet faslı şimdi ise Kütahyadayım henüz kimseyle görşemedim. Bakalım yarın rüzgar nereye sürükleyecek nasip ha bu arada resim yok artık resim paylaşmıyorum , o zaman neden yazdın bunu buraya dediğinizi duyar gibiyim, haklısınız bu bir veda yazısıydı sanırım bir müddet paylaşım yapamayacağım, hepiniz Allaha emanet olun..

abi biz alışkın değiliz vedalara bizi fazla boş bırakma senin paylaşımlarınla canlanıyo bu topik :) paylaşımların gençlere ilham kaynağı oluyor :):)

Adana İl Temsilcisi
hayırlısı olsun muzaffer kardeş.özletme kendini.ADANA'dan selam olsun.:king:

yolunuz açık olsun SİVAS'TA iken tanışmak isterdim:(

Şu an Sivasdayım,

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

abi biz alışkın değiliz vedalara bizi fazla boş bırakma senin paylaşımlarınla canlanıyo bu topik :) paylaşımların gençlere ilham kaynağı oluyor :):)

Hepiniz haklısınız dediğim gibi özel nedenlerden dolayı bir müddet ayrılmak durumundayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------

Evet arkadaşlar dün gece Eskişehirde sevgili Volkan kardeşimle tanışıp güzel bir sohbetten sonra tekrar yola koyulup gece saat 01:00 de Kütahyada Qtahya otelde kaldıktan sonra sabah değerli kardeşim Ahmet beyle ( Egelim43) buluşup Kütahya kalesi yine tarihi bir cami olan Ulu camiyi gezip güzel vakit geçirdik herşey için çok çok Teşekkür ederim Egelim43 seninle ayrıca Fevzi Nafiz ELİFOĞLU hocam ile tanışmaktan onur duydum Allah hepinizden razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar