[Tekirdağ - MT]

Vallahi çok şanslıymışsınız
biz bayramın ikinci günü gittik full doluydu ,2*2 metre ölçüsündeki çadırı koymaya yer bulamadık,o kadar izdiham o kadar rezillik
Çeşmede su kuyruklarını görmeliydiniz,rezalet

Oradan çıkıp ileriden sola sapınca 1 km kadar ilerliyorsunuz,tenha bir yer var,plajda çadırı kurup geceyi orada geçirdik

Motosikleti
N'aC'i
Vallahi çok şanslıymışsınız
biz bayramın ikinci günü gittik full doluydu ,2*2 metre ölçüsündeki çadırı koymaya yer bulamadık,o kadar izdiham o kadar rezillik
Çeşmede su kuyruklarını görmeliydiniz,rezalet

Oradan çıkıp ileriden sola sapınca 1 km kadar ilerliyorsunuz,tenha bir yer var,plajda çadırı kurup geceyi orada geçirdik
haber verseydiniz 1-2 yer önerirdik bölgede. ramazanın dediği gibi. trakya bölgesinde cıktıgımız gezileri geziden saymıyoruz artık üstat.

Ustam bende heryeri bildiğimi zannederdim ama malesef değilmiş,düz yol seçme bahanesi ile ne kadar çok güzellik kaçırıyormuşuzda farkında değilmişiz
Gezilerde tek can sıkıcı nokta ulaşmak istediğimiz yere gitmek için tekrar tekrar kullanmak zorunda olduğumuz düzelgahlar
Ben istanbulda kaldığım dönemlerde,o kıyı bölgeyi Çatalcadan başlayıp iğne adaya kadar,lastiği asvalta değdirmeden gezdiğimi biliyorum :)
(uçarakta değil :),toprak yoldan)

Motosikleti
N'aC'i
keşfetmek için kaybolmak gerekir...
rn9qu.jpg
[/url][/IMG]
rn9ux.jpg
[/url][/IMG]
rnb0s.jpg
[/url][/IMG]

la cbf yi görünce kötü oldum güzel makinaydı bee

son resimde nere gittiniz

s.aleykum

ybr 125 esd ile başladım ruzgarı tatmaya daha bi kaç ay önce yeniyim cok yeniyim akıl almam lazım küçük gezintiler sohbetler yararlı olur diye düşündüm allah izin verirse burada ve yollarda cok sohbetinize katılıcam

iyi günler

s.aleykum

ybr 125 esd ile başladım ruzgarı tatmaya daha bi kaç ay önce yeniyim cok yeniyim akıl almam lazım küçük gezintiler sohbetler yararlı olur diye düşündüm allah izin verirse burada ve yollarda cok sohbetinize katılıcam

iyi günler

her zaman

tekirdağın neresindensin ?

Motosikleti
N'aC'i
s.aleykum

iyi günler
yaş kac tekirdağ neresinden ?

Motosikleti
N'aC'i
burdan konusalım yav orayı sabote ediyo gibi olduk :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

ramço ufuk abiyle konustuk bu gun. uzun yol yapalım falan dedi de. bende malum bu ay hesaplar karıstı abi maddi durum biraz bozuk 300-400 km içerisinde kalalım dedim. cumadan hatununda gelme ıhtımalı var. cumartesi pazar duruma göre kısa bi tur yaparız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet ya daldık orda muhabbete:)

Motosikleti
N'aC'i
abi hafta sonuna dogru kesinlesirde belki bu hafta biz ineriz şarköy tarafına gerçi en son şarköye dondurma yemeye geldik gaza gelip gelibolu yolundan erikliye gectik keşan üzerinden geri döndük bizim terazi belli olmuyo bazen ayarımız kaçıyo :) gectiğimiz haftada erikliye gidelim dedik balıkesir ayazmada aldık soluğu 720 km :)

burdan konusalım yav orayı sabote ediyo gibi olduk :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

ramço ufuk abiyle konustuk bu gun. uzun yol yapalım falan dedi de. bende malum bu ay hesaplar karıstı abi maddi durum biraz bozuk 300-400 km içerisinde kalalım dedim. cumadan hatununda gelme ıhtımalı var. cumartesi pazar duruma göre kısa bi tur yaparız

tamam mehmet.sadece benzin parası harcarız gezeriz.. pazar günü eşim geliyor. onu karşılamam lazım ayarlarız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi hafta sonuna dogru kesinlesirde belki bu hafta biz ineriz şarköy tarafına gerçi en son şarköye dondurma yemeye geldik gaza gelip gelibolu yolundan erikliye gectik keşan üzerinden geri döndük bizim terazi belli olmuyo bazen ayarımız kaçıyo :) gectiğimiz haftada erikliye gidelim dedik balıkesir ayazmada aldık soluğu 720 km :)

Sen gelirsen Garip nickli Ramazan arkadaşıda getir tanışalım:)

Motosikleti
N'aC'i
tamam mehmet.sadece benzin parası harcarız gezeriz.. pazar günü eşim geliyor. onu karşılamam lazım ayarlarız

bakalım kanka hafta sonuna yaklasınca kesin belirleriz rotayı ve planı. telefon halloldu bu arada alıcam yarın. hafta sonuna dogru 'Oba Başı'yla görüsüp kesin planı yaparız. yavru serengetiyide mi alsak napsak :)

aynen abi.ayrılmaz 3 lü

al tabi abicim fırsatı varsa gezsin..

bu hafta sonu ayraboluda cross yarışları varmış mesela
uyarsa

bizim uçurtma ne alemde ki :) sabah servis beklerken hep önümden geçen o imiş meğer. bi yakalasam sabah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar