Waww cok akillimis ama ,300 kmde bozuldu![]()
gene bayaa gitmiş
dur ozaman bi kehanette bulunayım. 3 vakte kadar frenlerin ötmeye başlayacak, 5 vakte kadarda debriyaj telin kopacak :-D
Waww cok akillimis ama ,300 kmde bozuldu![]()
EyvAllah Murat. Zaten koruma demirine 2 adet sis düşünüyorum. Ama ondan önce yan çanta işini halletmem lazım.
Arka çantaya kask sıgıyor da, havalar soğudu mu, mont, yelek eldiven için yan çanta iyi olur.
290 lira benim için büyük para olduğundan, hep ucuz yollu, kendim yapabileceğim birşeyler bakıyorum.
gecen hafta carsambadan berı laptopumun arızasından dolayı sıteye gıremıyordum.bugun teslım aldım.buralardayım yani...hepınıze selamlar
gene bayaa gitmişbenim motoru aldığımın akşamına bozulmuştu..
dur ozaman bi kehanette bulunayım. 3 vakte kadar frenlerin ötmeye başlayacak, 5 vakte kadarda debriyaj telin kopacak :-D
valla ben anlamadım. halen novarix murat davetiye yollamadı. :silent:Tahsin senin Tekirdağ düğün iptalmi oldu?
evet wolfunuz için ücretsiz kehanette bulunulur :queen:290 TL mi ? yan çanta içinmi :silent: bi yanlışlık olmasın :wiinkk: http://www.feyizoglu.com/K-21-Yan-canta_45078.html#0 292 TL demirleri hariç onlarda 170 TL ydi sanırım :sunny:
Aleykümselam Mutlu :rendeer: bende buralardayım çamurdayım şimcilik :wiinkk:
Nostradamus.com :mrgreen:l:
abi parasız yani bedeve wolf kehanetlerimiz mevcut :mrgreen: sanada 3 vakte kadar bir motor gözüküyor. ama pek çinli değil gibi :queen:tahsın o tel kopar,frenlerde oter.
sen caputları nereye ascaz sonrasında onu soyle.
dılek paralarını atılacak yere varılı koyalım dıyorum......
valla ben anlamadım. halen novarix murat davetiye yollamadı. :silent:
evet wolfunuz için ücretsiz kehanette bulunulur :queen:
abi parasız yani bedeve wolf kehanetlerimiz mevcut :mrgreen: sanada 3 vakte kadar bir motor gözüküyor. ama pek çinli değil gibi :queen:
gene bayaa gitmişbenim motoru aldığımın akşamına bozulmuştu..
Adil abi bugun butun ampulleri sokup kontrol edeyim ihtimallerin en kucugunden baslamak iyidirİlk sinyal ampülünü kontrol(%99) et oynama yapmış olabilir veya ampül arızalıdır değiş,ampülün sağlam olduğuna eminsen flaşörü kontrol et ama bence arıza ampülde...
Tahsin yanlış anlaşılma olmasın senin yazdığını ben yazdıktan sonra gördüm kasıt yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
A.S Mutlu motor halloldumu telmi uygun değilmiş?
MURAT en son senin motora koyduğumuz castrol yağı nerden ve kaça aldın? Buralardaki benzinliklerde metro ve kipa gibi hipermarketlerde bulamıyorum.
MURAT en son senin motora koyduğumuz castrol yağı nerden ve kaça aldın? Buralardaki benzinliklerde metro ve kipa gibi hipermarketlerde bulamıyorum.
Ben bulunduğum yerden 27 tl ye aldımki burdaki fiyatlar şişik...siz kaça aldınız ?
http://img853.imageshack.us/img853/1306/jojw.jpg
arkadaşlar depo kılıfı kullanıyordum 4-5 ay kadar kılıfı çıkarmamıştım ,geçenlerde kılıfı söküp bi temizleyeyim dedim , depo boyası çatlak çatlak olmuş ,resimde çizilmiş gibi görünebilir ama boya çatlaması ... servise götürdüm usta bi sorarım merkeze ama sanmıyorum değiştirmezler dedi...
ne yapsam arkadaşlar ,varmı tavsiyeleriniz?
http://img853.imageshack.us/img853/1306/jojw.jpg
arkadaşlar depo kılıfı kullanıyordum 4-5 ay kadar kılıfı çıkarmamıştım ,geçenlerde kılıfı söküp bi temizleyeyim dedim , depo boyası çatlak çatlak olmuş ,resimde çizilmiş gibi görünebilir ama boya çatlaması ... servise götürdüm usta bi sorarım merkeze ama sanmıyorum değiştirmezler dedi...
ne yapsam arkadaşlar ,varmı tavsiyeleriniz?