mondial

cup hastalığı var biraz bende o yüzden cup benım için daha iyi sanırım peki sizlerde daha özellikli bi motor mondial drift almayıda düşünmüştüm ama 4 bin sonuçta :)

BENİM ARKADAŞIMDA VARDI.FORUMDA GÖNDEN İSİMLİ.O KULLANIRDI DAHA YENİ SATTI.1 SENE KADAR KULLANDI NERDEYSE SIFIR HATA BENZİN KOY GİT.7-10 KRŞ ARASI YAKIT TÜKETİRDİ ZORLAMADN.BENDE KULLANIRDIM ARA ARA TEMİZİNİ TAVSİYE EDERİM.

Cup almayın bence gidin mondial drift alın insan bir süre sonra yarı otomatikten sıkılıyor.

BENİM ARKADAŞIMDA VARDI.FORUMDA GÖNDEN İSİMLİ.O KULLANIRDI DAHA YENİ SATTI.1 SENE KADAR KULLANDI NERDEYSE SIFIR HATA BENZİN KOY GİT.7-10 KRŞ ARASI YAKIT TÜKETİRDİ ZORLAMADN.BENDE KULLANIRDIM ARA ARA TEMİZİNİ TAVSİYE EDERİM.

pampa merhaba ben gedim,

ewt sevgili arkadaşım mhmtaydogdu , ben 100 mfh kullanıcısı olarak bu motoru sana şiddetle tavsiye ederim,
sorunsuz, sıkıntısız, kullanışlı, max. 100 km ye çıkıyor,
tavsiyelerim,
1- yağını 1000km de bir değiştir
2- standart hızın 60 km olsun (ekonomi için)
3- hor kullanma
4- hava filtresini temizle
5- ön fren disk olduğu için tutum mükemmel
6- devamlı çift ayakta bırak (yan ayak biraz güvensiz gibi)
7- her 2000 km de bir civataları kontrol et gevşekleri sık

smh61 kardeşimin min dediği gibi 0,091 krş yakıtı var, en son 17 tl ye 186km yol yaptım.

gayet memnun idim çok severdim , ha neden sattın dersen,
onuda sana smh61 sölesin :)

temizini bulursan gönül rahatlığı ile alabilirsin, motoru hor kullanmaz isen ve güzel bir motor bulur isen işte o motora ben kefilim hemen al kaçırma her yere gidersin yok motor şişer yok o olur yok şu biter laflarına fazla kafanı takma ewt ben bunu 1 sene oldu alalı ama bu sezonda adam gibi kullanabildim yaklaşık 6000km kullandım ve bana sadece 10 tl lık yağ masrafı çıkardı :)))

gerisi artık sana kalmış, çin malını kötüleyenler olacaktır etrafından yada yakınlarda biryerden , ben sana onlara aldırış etme derim.

Şimdiden hayırlı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar