[Adana - MT]

tuc

Günaydın herkese hayırlı işler bol kazançlar. Taha sende iyisindir kardeş inşallah çarşamba günü görüşürüz umarım.
- Bora abi bugün sizden yağ almaya gelicem zaten Tarsus'taki servis ile son kez görüşüp bakıma götürecem motoru. Bu arada motor yağını hangisini kullanalım abi kalınlık olarak sen :silent:

allahtan bir mani olmazsa gelecem abi toplantıya görüşürüz :)

Adana İl Temsilcisi
hayır ahmet bey,daha dükkan bomboş.hafta sonuna doğru motorlar gelecekmiş,tabela,panolar,resimler,vs.henüz ortada yok,bekliyoruz.hepsi ist.dan geleceği için bizim yapabileceğimiz birşey yok beklemekten başka.

hayır ahmet bey,daha dükkan bomboş.hafta sonuna doğru motorlar gelecekmiş,tabela,panolar,resimler,vs.henüz ortada yok,bekliyoruz.hepsi ist.dan geleceği için bizim yapabileceğimiz birşey yok beklemekten başka.

Başkanım başladığını düşünerek sevinmiştim hayırlısı olsun geç olsun iyi olsun.

sen başladın motor tabela yok anladık.peki çayın kahvendemi yok.seni ziyaret etsek.::sefereee::sefereee::sefereee

İyi akşamlar dostlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Son bomba motorun garanti belgesini düşürdüm sanırım bulamıyorum :pr: Nabıcam şimdi:sunny:

Fatih abi eve tıkılı kaldım. Mutfak tezgahı değişecek usta bekliyorum :queen: Yoksa motorumla uğraşacağım. :cherry: Ama sizleri özledim akşamı bekliyorum sohbet için :flower:

Toplantıya katılan ve iyi dileklerini sunan, yanımızda olmasalarda iyi dileklerini buradan yollayan herkese teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar