boy sorunu...(yine)

herkeze iyi aksamlar..arkadaslar ben 1.93 boyunda biriyim..forumda bu konudaki hemen hemen her yorumu konuyu okudum..genellikle insanlar yere basamamaktan sikayetci ama benim sorunum bambaska,sorunum su genellikle boy-motor iliskisinde ayaklarin yere rahatca basmasini tavsiye ediyolar,bende bugun ramzey qm 200 gy yi denedim ama sanki bana kucuk gibi geldi cunku her fren yapisimda kendimi koltukta öne kaymis buldum..ancak ardcinin oturdugu yere yaklasinca rahat edebildim,o pozisyonda bacaklarim tamamen ve rahatca basamaklardaydi..sizce benim boyumda sele yuksekligi ne olmali?ramzey buna uygunmu(belkide bu normaldir diye diyorum) ,yoksa baska bi motor onerirmisiniz?..(butce maxxx 2750 tl)

sana enduro- cross tipi bişe lazım :) bende 187 ye 100 kgyim (maşallah deyin :)) aklımda gv250 vardı üzerine bindim hemen indim :) altımda motoru kapatmışım cocuklar 3 tekerli bisiklet sürerlerya öyle hissettim..hemen enduro dedim :) kle500 aldım rahat ettim :D

sahibinden.com a bak 2. el crosslara eğer bulursan düzgün bir usta bulup göster ustan al derse alırsın

sahibinden bak yaşadığın yerde varsa git bir bin deneme sürüşü yap aklına yatarsa al bence güzel motor hem şekli olsun hem markası olsun parça sıkıntısı çekmezsin mondialler sağlam genelde bizim burda birinde var mondial 125 lik bir motor 3-4 senedir bir problem çıkarmadı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-satilik-kara-simsek-134523678/detay#

kanuni yede bir bak istersen bana kalırsa mondialin duruşu şekli filan daha güzel

hocam benim arabam 100 km de 3.5 lt yakiyo motorum 4 yakarsa çok zoruma gider :D...tavsiyeniz icin sagolun hemen bakiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

güvenli surus hakkinda birisiyle sohbet ediyoduk islak zeminde,disli tekerle,fren aninda kontrol flan...saolsun abimde guzelce kirmadan acikliyodu bana :)..kaya iniş bisikletcisi oldugumu öğrenince o bana sorular sormaya başladi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar