[Adana - MT]

Herşey de var bir hayr abi. Çarşamba günü toplantıda olursunuz inşallah yüz yüze de tanışmak nasip olur inşallah

Herşey de var bir hayr abi. Çarşamba günü toplantıda olursunuz inşallah yüz yüze de tanışmak nasip olur inşallah

Kısmet ahmet kardeşim öncelikle yeni makinan hayırlı uğurlu olsun tekerine taş deymesin. çarşamba günü büyük ihtimalle balık avında olacam benim yerime muzaffer yesin tatlından

Sağol abi. O zaman sana şimdiden rast gele diyeyim ben. (hoş 8 yıldır balığın b sine dokunmamış birisi olarak şu balık hobisine bi turlü ısınamadım :cherry: )

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.

Hayırlı uğurlu olsun abi bol kazançlar dilerim

başkan hakkında hayırlısı olsun yeni işinde başarılar.

Başkanım hayırlı olsun...

Bora başkanım hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim, yakın zamanda ziyaretinize gelirim.

Açılış varsa Adana mt olarak grupça gidelim olmazsa :flower:

teşekkürler arkadaşlar.şuan da boş dükkanı bekliyorum.motorlar yolda,daha dükkanda çok eksikler var.açılış için tabiiki hepinizi davet edeceğim ama birkaç hafta daha sürecek gibi.sohbete beklerim.

Bu hafta sonu için bir program var mı ? Planlanan yada kararlaştırılan
bu hafta sonu mersin için gürsel ayarlama yaptı (dün konuştuk) ama kimseler yok ADANA'da.onu da belki haftaya erteleriz.çarşamba konuşuruz bakalım.çarşamba toplantısıda sakin geçeceğe benziyor.

Günaydın herkese hayırlı işler bol kazançlar. Taha sende iyisindir kardeş inşallah çarşamba günü görüşürüz umarım.
- Bora abi bugün sizden yağ almaya gelicem zaten Tarsus'taki servis ile son kez görüşüp bakıma götürecem motoru. Bu arada motor yağını hangisini kullanalım abi kalınlık olarak sen :silent:

günaydın hayırlı sabahlar,hayırlı işler vede bol kazançlar.başkan çarşamba konuşup bu haftasonu kısada olsa birşeyler yapalım yaz gelsin motor çıkaralım diyoruz.ondan sonra paslanıyoruz.hadi hayırlısı.:pr::pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar