...açıkçası gönlüm %65 tenere %35 f 800 gt 'den yana . tam 18 sene boyunca yağmur , kar , çamur , yakıcı güneş demeden motora bindim (18 sene boyunca arabaya 5-6 defa anca binmişimdir oda sağlık sorunları yüzünden) 6 sene aradan sonrada ve sanırım alacağım son büyük motor olacak ve beni mezara kadar taşımasını isteyeceğim o yüzden....
ikisi arasında tenere, üçü arasında crossrunner. vfr800x. bu motoru da bi bayi de denemenizi tavsiye ederim. anlamadım kullanan aşık oluyor![]()
Bilirkişi bir abimiz, +500 yıldır motosiklet üzerinde :mrgreen:
Supertencereyi çok beğeniyor ve alıyor, bir süre kullandıktan sonra hayatının ilk düşüşünü yaşıyor mecburen satıp ara veriyor...
Sebebine gelince bana aktardığı : okadar dik bir gidon pozisyonu var ki alet yerinde dönüyor gibi bir olumsuz yorumu var. Bir süre sonra tekrar eline geçiyor dolaylı yollardan, hayatının 2. düşüşünü yaşıyor ve tencereye tövbeli
Elinden BMW olarak birkaç modelde geçti, (F800 geçmedi!) fakat BMW bakış açısı, motor bloğu haricinde malzeme olarak gayet üst düzey olduğundan içim gidiyor, alıp alıp selesinin dikişine bakıyorum ama gitmiyor.......... aletleri, hazzı çok zayıf... düşüncesinde.
Ben direk aktarıyorum çünkü şahsi hiçbir fikrim yok bu motosikletler hakkında
not: şuan VFR 1200 kullanıcısı ve super tencere haricinde hiç kazası yok, belki bir faydası olur diye aktarmak istedim![]()
Arkadaşlar 1 gün gecikme ile cuma namazından sonra İstanbul Yamaha Kızıltoprak Kadıköy'den mat gri Super Tenere siparişimi vermiş bulunmaktayım inşallah resimlerimide atarım 15 Eylül'de elime geçecekmiş bu arada makina +karter koruma + plaka ruhsat işlemleri 40,250 tlye mal oldu . Yan çanta ve diğer aksesuarları TouraTech'den almayı düşünüyorum sizin görüşleriniz neler ?
Hayırlı olsun. Benimde hedefim seneye nasip olursa XT660Z Ténéré
Arkadaşlar 1 gün gecikme ile cuma namazından sonra İstanbul Yamaha Kızıltoprak Kadıköy'den mat gri Super Tenere siparişimi vermiş bulunmaktayım inşallah resimlerimide atarım 15 Eylül'de elime geçecekmiş bu arada makina +karter koruma + plaka ruhsat işlemleri 40,250 tlye mal oldu . Yan çanta ve diğer aksesuarları TouraTech'den almayı düşünüyorum sizin görüşleriniz neler ?