- Konu Yazar
Bu elektrikli bisikletlere bir düzenleme getirilmesi şart. Kırmızı ışıkta durmazlar, yolu çaprazlama geçerler, hiçbir tane kask takanını görmedim. Hiçbirinin trafik kurallarından haberi yok. Akşam bile akü bitmesin diye far yakmazlar. Polisin gözüne soka soka önünde yaparlar bir de bunu. Coğuna tipi nedeni ile bisiklet demek zaten saçma. Resmen elektrikli motosiklet bunlar. En azından A1 ehliyet veya benzerine sahip olmalı bunları sürenler diyorum.
Gelelim bizim açımızdan kötü yönüne. Benim için trafik kuralına uymayan, sürücülerin iki tekerleklilere saygısını yitirmesine neden olan herkes sakıncalıdır.
Hayatım boyunca şeridin ortasından gittim, isteyen korna çalsın umrumda olmaz. Ben bir aracım ve bir aracın tüm haklarına sahibim.
Amerika'da da araba kullandım, bırakın korna çalmayı, en ufak bir strese sokun motosikletliyi, canınıza okur polis valla. Darısı başımıza.
Gelelim bizim açımızdan kötü yönüne. Benim için trafik kuralına uymayan, sürücülerin iki tekerleklilere saygısını yitirmesine neden olan herkes sakıncalıdır.
Hayatım boyunca şeridin ortasından gittim, isteyen korna çalsın umrumda olmaz. Ben bir aracım ve bir aracın tüm haklarına sahibim.
Amerika'da da araba kullandım, bırakın korna çalmayı, en ufak bir strese sokun motosikletliyi, canınıza okur polis valla. Darısı başımıza.