Ah Takın Kaskınızıı :(

Sahil bölgelerindeki klasik şort/atlet/terlik üçlemesi :(
Hiç olmazsa kask taksaydı sonuç bu olmayabilirdi.
Allah rahmet eylesin.

Cup motor kullananların genelinde ekipman kültürü sıfır. (kullananlara sözüm yok adamsınız)

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar ihsan eylesin. Kasksız kullanıcı gördümmü motorunu alıcak emniyet, başka türlü önlenemez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
18 yaşındayım , kask ,mont , dizlik ve eldivenle biniyorum . Ölenin arkasından konuşulmaz o yüzden birşey söylemeyeceğim . Mekanı cennet olsun.

bide bana büyüklük taslıyo daha 18 yaşındaymışsın la hey yarabbi töbeee töbeeeeee

Allah rahmet eylesin ama bildiğin bir cesaret patlaması yaşıyolar o bodrum yollarında bu sene tatilde Yalıkavak -Bodrum arasındaki o viraj içinde olan ve zifiri karanlık olan yolda gecenin saat 3 de bildiğin yarışıyorlardı ne virajın çıkışı ve yolun durumu belli deli gibi giden en az 10 motorcu gördüm :(

Kamyonlarda öyle yerlerde duruyorlarki fark edemiyorsun bile duran kamyonlardan dolayı nice canlar gitti daha geçen gün tv de gördüm duran kamyon yüzünden araba ile arkadan girmişler ve ölüler vardı. buradaki başka tabi short tshort ile binerse olacağ bu türkiyede maalesef bana birşey olmaz mantığı olduğu sürece daha çok canlar gidecek. Bugün çanakkaleden istanbula araba ile geldim yollarda ekipmanları geçtim kask olmadan dolaşan bir sürü motor vardı arkada tabi kızlar off yaa off biz akıllanmayız

Biz bosuna yirtiniyoruz 80 i gecmeyin kasksiz gezmeyin diye . Bide bize salak bisey anlamaz muamelesi yapiyorlar . Frensiz motorla hiz rekorlari deniyorlar .
Milas yolunda 130 la giden cub gordum . Adamakilli kullanan bir tane cub gormedim . Drag star sollayinca sevinc cigliklari atarak geciyorlardi yanimdan .
Allah anasina babasina sabir versin .

bide bana büyüklük taslıyo daha 18 yaşındaymışsın la hey yarabbi töbeee töbeeeeee

Lan yırtık dondan çıkar gibi atlama herşeye buakdarda yüzsüzlük olmazki banlanıyo banlanıyo yine geliyo :D

Allah rahmet eylesin. Yok bunlar ekipmanın önemini anlamıycak kaza yapa yapa apaçide kalmıycak yakında. Ben bundan sonra gördüğümü bir güzel hırpalıycam. Laftan anlamıyolar sopadan anlarlar belki :)

bunları gördkte motorla hız yapmaktan korkuyorm gecen bende otobana cıktm kamyonlar bilerekmi yapıyor anlamıyorum sıkıstırıyolar otobanda sag serite geciyom adam sag serite geciyor dayanıyo götümün dibine

Antalya'da da terlikli şortlu kasksız Honda PCX kullanan tipler türedi...Allah rahmet eylesin...

bunları gördkte motorla hız yapmaktan korkuyorm gecen bende otobana cıktm kamyonlar bilerekmi yapıyor anlamıyorum sıkıstırıyolar otobanda sag serite geciyom adam sag serite geciyor dayanıyo götümün dibine

Savunmak gibi olacak ama kamyoncularin bazilari diyim. Yavaslamamak icin ellerinden gelen herseyi yapiyorlar ozellikle ileride kucuk de,olsa rampaya girmeden once. Yavaslarsa yandi cunku rampada bogulursa araci 30-40 ile cikar o rampayi sove sove..
Ama arkandaki hafriyat kamyonu ise kac. Kendini refuje at. Cunku isim geregi hafriyatcilarla calisiyorum. Soforler sefer basi da para aliyorlar. Hizli gidiyorlar ki, dokum alanina cabuk siraya girmek veya hafriyat alanina cabuk yetismek icin. Alacagi belki 30 lira, belki 70 lira, ama ezer seni acimaz. Polise de sikayet edemezsin. Niye diye sorma cevap vermem :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------

İlave: kask olayi dovme sovme, ceza vb ile olmaz! Alicak polis o cocugun ruhsatini, yarin trafik subeye (17 yas ise ebeveyni ile) gel al diyeceksin. Gelince subeye bir sinif gibi bir yere alicaksin. Dev ekranda, 30 dakika, gercek sansursuz kaza goruntulerini izleteceksin. patlamis kafalar, kopmus veya kirilmis bacaklar, aglayan aileler... Sonra al ruhsatini git diyeceksin. Cezadan daha etkili olur.
Merak edenler; Google ayarlarindan guvenli arama ozelligini kapatip, sonra gorsel aramaya girip "motorcycle accidents" yazsin. Baksin resimlere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar