öncelikle hos geldin, senin öncelikli olarak tarzını belirlemen lazım, sehir içindemi kullanacaksın yoksa
arada arazi yaylada yaparım mı diyorsun?
cb 125 le max arasında atla deve kadar fark yok. alt takım yani motor teknolojısi aynı
marka farkı var sadece.
mondialin yedek parcaları köylü cg tabir edilen modellerin coguyla aynı grenaj hariç yürür aksamda hiçbir sıkıntın olmaz grenajda da olur demiyorum olabilir.
sonucta sıfır alacaksan satarken zarar edecegin bir gercek ama ne kadar zarar edersin o birazda motorunun temizliğine ve sansına kalmıs
yani cb 125 de de zarar edersin max da da
bence bir yıl sonra satmayı düşünüyorsan ikinci el al derim, alım satımda zararın az olur
Hoşbulduk.İkinci el hatayda bulamıyorum sordum soruşturdum.Peki maxın iyi olan yanlarından ve eksik olan yanları oldugunu bahsetmişsiniz ama neler söylememişsiniz.Tam olarak söylermisin avantajları ve dezavantajlarını.Bide bu benim ilk motor deneyimim olucak.Yani kullanabilirmiyim. ? Cb nin görünüşüde hoş ama Max cok Daha güzel.Arada bir arazide yaparım tabikide ama şehir içinde olucam genelde iyi gidermi yani ?
benim gözümde fiyat performans olarak dört dörtlük bir makinadır max, yani eksisi yok
zaten sana olan cevabımda da eksik yanı var demedim.
motor tecrüben sıfır ise ve boyunda 160 in altında ise yükseklik sana sorun olacaktır hem sehirde hemde arazide