Bu gün işyerine motorsiklet ile geldim. Yani benim esd aküsüz çalışıyor.
Tabi dikkat etmek gereken birkaç nokta var. Far, yakıt göstergesi, devir saati, hatta ve hatta sinyaller bile çalışmıyor.
Hepsi tamam da sinyallerin çalışmaması çok tehlikeli.
demekki devreyi tamamlasın diye bitik bir akü bile taksan gidecek kerata, seviyorum bu ybryi cidden sağlam ve akıllıca tasarlanmış.
birazda bisiklet halinden kurtulup kalıplansa şöyle tadından yenmeyecek bir motor.
Kalıplanırsa, benim gibi tüysikletlerin hakimiyeti azalır. Hafif makine daha iyidir.
Wolfü iri gösteren depo ve koltuğu bence :cat: en iyisi ESD yi aldıktan sonra Wolf koltuğu ve Wolf deposu taktırcan :wiinkk:
Evet konjektörmüş Tahsin kaç kmde senin motor :silent: Farında akünün şarjında kısaca elektirik aksamında bi sorunun varmı? :silent:
Öyle durduk yere değiştirilcek bir parça değildir konjektör muhakkak kendini belli eder değişmesi gerektiği zaman :cat:
Bende daha ybr ile 80 km hızı geçemedim.
15 dişliyi denedim bugün.Aslında yolum hız denemek için uygun değil,dar ve virajlı yol düz yol en fazla 2---2,5 km var(düz yol demem virajlar kesiyor yolu tam devir alacak viraj hız kes) daha önceki motorlarım Mz 151 etz ile 100km/s Mondial 151rs ile(ibre fazla gösteriyor)100km/s gördüm bu gün salcanoyla 4.vites 80km/s gördüm.Burası yazlık olduğundan yolun düz kısımlarının 2---2,5 km olması dar olması trafiğin yoğun olması denememi engelliyor en iyi denemeyi otobanda yapıcam en kısa zamanda...(Bu arada 15 dişliyi kontrol edicem bi anormallik varmı aşırı oynama sallantı yaptığım pullar deforme oldumu bakalım)
Adil abi düzde 100-105 yaparsa tam performansı yakalamış demektir. Benimki anca o kadar gidiyor muratınkide. Diğer top spedler rampa aşa hani 130 lar falan.
Murat geldi 17 gibi. Debriyaj teli getirmiş ama ucuna kilit getirmemiş. Bende vardı ama teli ezen cinsten. Debriyaj telini orjinaliyle iç-dış değiştirmeyi önerdim daha sağlıklı. Zaten dış tel eskimiş. Çatlaklar var. Debriyaj teli değiştirmedik yani. Benim debriyaj teli orjinal, 40 binde. Bi sorunda yok. Muratın motor daha 15 binde. Daha gider. Orjinal tel iç-dış alırsa bi ara yenileriz. Muratın motor yağını, hava filtresini ve bujiyi yeniledik. 2 ad. Ngk iridyum buji almıştık. Birer tane taktık. Geri dönüşüm kutusundan hava filtresine giden bi hortum var. Muratınki parça parça olmuş. Fıtı fıtı ses yapıyor. O hortumdan olmadığı için yenileyemedik. Murat bulursa takarız. Sevgiler.
Adil abi düzde 100-105 yaparsa tam performansı yakalamış demektir. Benimki anca o kadar gidiyor muratınkide. Diğer top spedler rampa aşa hani 130 lar falan.
Murat geldi 17 gibi. Debriyaj teli getirmiş ama ucuna kilit getirmemiş. Bende vardı ama teli ezen cinsten. Debriyaj telini orjinaliyle iç-dış değiştirmeyi önerdim daha sağlıklı. Zaten dış tel eskimiş. Çatlaklar var. Debriyaj teli değiştirmedik yani. Benim debriyaj teli orjinal, 40 binde. Bi sorunda yok. Muratın motor daha 15 binde. Daha gider. Orjinal tel iç-dış alırsa bi ara yenileriz. Muratın motor yağını, hava filtresini ve bujiyi yeniledik. 2 ad. Ngk iridyum buji almıştık. Birer tane taktık. Geri dönüşüm kutusundan hava filtresine giden bi hortum var. Muratınki parça parça olmuş. Fıtı fıtı ses yapıyor. O hortumdan olmadığı için yenileyemedik. Murat bulursa takarız. Sevgiler.