- Konu Yazar
Arkadaşlar Merhaba
Baktımki biz hep arabaları eleştiriyoruz acaba bizde hiç suç yokmu diye düşündüm
Dün gece canım çok sıkıldı ve kuşadasına gezmeye karar verdim.Gece saat 12 (Bu arada Kuşadası çok güzel olmuş uzun zamandır gitmiyordum Nerdesiniz izmirliler Kışınmı gideceğiz gezmeye ? Kimse organizasyon yapamıyorsa ben yapıyım bari
)Gece saat 3 3,5 sularında Sanırım CBF 150 si olan bi arkadaş kuşadası caddesinden ortalama 100 le gidiyordu.Kavşaktanda bir bayan yolun ortasına çıkmaya başladı.Acı fren sesini duydum kafamı sağa çevirdim motor kullanan arkadaş sağ sol zart zurt dedi son anda çarpmaktan yırttı.Bir oh çektim (Bayanın arabasının arka koltuğunda sanırım çocuk vardı arabada başka kimse yoktu).Tamam Bayan haksız yola bakmadan veya motru görmeden yola çıktı.Sonra nemi oldu?Motor sürücüsü bayanın arabasının önünde kırdı, motorun ön lastiği ile tamponuna vuruyordu sonra yan penceresine gitti küfür etti v.s. Sizce verilmesi gereken bir tepkimi?Siz olsanız ne tepki verirdiniz? Şimdi düşünün Bayan korkudan arabasını kilitledi ,eşini arasa eşide yakın bi yerde olsa zırt diye gelse orada ne olurdu?Hiç yoktan insanlar bu yüzden hapise ,mezara giriyorlar....
ale:
Ben olsam Bay veya Bayan fark etmez bilinçli yapılmayan bir hata yüzünden böyle bir tepki vermez,Karşı taraf özür diledikten sonra daha dikkatli olması için uyarır giderdim...
Baktımki biz hep arabaları eleştiriyoruz acaba bizde hiç suç yokmu diye düşündüm
Dün gece canım çok sıkıldı ve kuşadasına gezmeye karar verdim.Gece saat 12 (Bu arada Kuşadası çok güzel olmuş uzun zamandır gitmiyordum Nerdesiniz izmirliler Kışınmı gideceğiz gezmeye ? Kimse organizasyon yapamıyorsa ben yapıyım bari
Ben olsam Bay veya Bayan fark etmez bilinçli yapılmayan bir hata yüzünden böyle bir tepki vermez,Karşı taraf özür diledikten sonra daha dikkatli olması için uyarır giderdim...