alarm kendiliğinden çalıyor

Motosikleti
Fazer8 abs
ne soru sormuşum ama :) forumda ilk ben böyle bişey karşılaşıyorum anlaşılan

Hassasiyet ayarı mutlaka vardır. Onu düşürürsen sorun kalmaz.

Teyzemler İngilterede yaşıyor Arabaları ile TR ye geliyorlar arabada 5 Kademeli alarm sistemi var ayarlana bilir Ekran bilgisayarı ile bağlantı kurup 5. seviyeye getiriyor yanından geçerken konuşurken ötüyo rüzgarda ötüyü araba geçince ötüyo mutka hassasiyet ayarı vardır muhakkak ,sese duyarlı olandansa desibel ayarıda vardır

Motosikleti
Fazer8 abs
Hassasiyet ayarı mutlaka vardır. Onu düşürürsen sorun kalmaz.

muhtemelen olabilir bakmak lazım koltuğun altına koyduk bi bakayım ama çok ilginç dir ki hakikaten denedim branda var iken biri dokunmadığı çarpmadığı sürece alarm çalmıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

branda yokken üşüyor demek yavrucak :)

heralde usta ya bak üzüldüm şimdi motoruma :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------

Teyzemler İngilterede yaşıyor Arabaları ile TR ye geliyorlar arabada 5 Kademeli alarm sistemi var ayarlana bilir Ekran bilgisayarı ile bağlantı kurup 5. seviyeye getiriyor yanından geçerken konuşurken ötüyo rüzgarda ötüyü araba geçince ötüyo mutka hassasiyet ayarı vardır muhakkak ,sese duyarlı olandansa desibel ayarıda vardır
teşekkür ederim dostlar saolun cumartesi pazar full doluyum çalışıyorum ama bu ayın sonunda kışlık izine ayrılıyorum şöyle genel bi bakım yapayım motoruma

Motosikleti
Fazer8 abs
cözüm neymis? bunuda paylassaydin keske..

haklısın unutmuşum. alarmın beyninde muhtemelen bi arıza vardı kendiliğinden olur olmadık anlarda ve durduk yere ötüyordu. internetten aldığım için garantiye yolladım ve 20 günde para iadesi yaptılar. başka bi alarm sipariş ettim ve çok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar