Açık konuşmak gerekirse ben o fiyata benim 1000liği veriyorum ve daha aksesuarlı..
yakıtda bundan daha düşük..
tamam transalp güzel alet lakin tr şartlarında yakıt dokanıyor adama..
fiyatlar yukarda farkındayım. alırken üstündeki aksesuara bakacağım. çanta, orta sehpa, alçak sele, koruma demiri gibi masrafları tekrar yapmak istemiyorum. bunların toplamı da sıfır almaya kalksam 2binlirayı buluyor sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Arkadaslar merhaba ben de Transalp xl650 almayı düsünüyorum klasik olarak f650 ile ikisi arasında kaldım tabiki ikisi de iyi makinadır ama önemli olan insanın ihtiyaclarına uygun olanı alması sorum su ben motoru daha cok is ev arası sıkısık istanbul trafiginde kullanıcam daha önce hyosung gv250 cruiser kullanıyordum trafikte scoter lardan cok da geride kalmıyordum peki Transalpin trafikde ki durumu nedir acaba araba gibi sıkısır kalır mıyım trafikte
sadece şehir içi trafikte kullanacaksanız 250cc ye kadar neredeyse her türlü motor tercihiniz olabilir. bunun üstü işe gidip gelmek için fazla

ama zevk için güçlü makien istiyorum diyorsanız 600cc naked ler ideal. benim transalp tercihim tamamen stabilize ve toprak yollara kesin gireceğimden

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2006-model-full-transalp-31.400km-132862845/detay/
bir de bu ilan var, her ikisi de temiz çantalı. fiyatları ne olmalı sizce?