istanbul'daysan çok iyi hem servis açısından problem yaşamazsın hem de istanbul'da olan birçok yardımsever apache kullancısı var . kullanıcı adı sbr olan yani sabri abi muhtemelen sana birçok konuda yardımcı olacaktır

bir de kendisinden cevap bekleyelim bakalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
çok moral bozucu bir durum . çocukkluğumda biz tatildeyken evimize hırsız girmişti ve hiçbirşey bulamadığı için de mutfağın ortasına pisleyip çıkmış yağ şişesini falan yerlere dökmüş.çok etkilenmiştim. siz aslında kapı önüne falan hareket sensörlü sahte kamerlar var onlardan monte edebilirsiniz. en azından caydırıcı bir etken olur.
http://www.yakaladinyakaladin.com/hareket-sensorlu-sahte-kamera.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
hayırlı olsun . kazasız belasız sürüşler dilerim. genel olarak tavsiyem kasksız ve korumalı ceket olmadan trafiğe çıkmamanız olur.bir de mümkünse orjinal lastiklerini değiştirin alır almaz çünkü çok kayıyor.ben yakın zamanda tekerin kayması yüzünden kaza geçirdim ve 2.gün önce az kalsın aynı nedenden dolayı yine kaza geçiriyordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
bu arada yan korumlıklara taktığınız şeyler reflektör mü ?