çıkmak üzere bi ayna işi kaldı bi takım ayna uydurdukmu iş bitti.. inşallah
hocam benim motorumda arka çanta ve yan çanta taşıyıcıları var hepsi de givi nin çok şık duruyor ve çok sağlamlar.2 gündür arka çanta demiri (çanta taşıyıcısı diye de geçiyor) bakıyorum netten, ebay de bile doğru dürüst bulamadım. Türkiyede de internette göremedim. var mı bilgisi olan?
2 gündür arka çanta demiri (çanta taşıyıcısı diye de geçiyor) bakıyorum netten, ebay de bile doğru dürüst bulamadım. Türkiyede de internette göremedim. var mı bilgisi olan?
SW MOTECH dostumBende de kappa topcase demiri ve soft yan çanta demirleri var, aldığımda vardı nerden alınmış bilmiyorum ama koruma demirlerim de var grenajların üzerinde duran, internette gezinirken görmüştüm, alman malıydı galiba. Yani tahminim yurtdışından getirilmiş hepsi.
Merhaba arkadaşlar ben bir aydır bumotorları takipediyorum. er6n mi yoksa f mi aslında çok kararsızım. Ama arkadaşlarıma ve aileme fotoğraflarını gösterdiğimde f i daha çok beğendiler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...m.akropovic-egzost-sifir-gibi-130271106/detay
Bu ilanla ilgileniyorum üzerinde akrapovic egzoz da varmış 2000 tl ye alındığını söledi telefondaki bey. Bu egzoz iyimidir herhangi zararı yada olumlu yanı varmıdır.
Bu motoru bana değerlendirirseniz sevinirim. Fiyatıda değerlendirirseniz sevinirim iyi günler..
Aslında doğru sölüyonuz ama fikir danışmakistedim bu motor alınırmi diye. Aslına bakarsanız sıfır bi er6n almak istiyorum fakat euro acayip yüksek ve bayilerde günlük kur üzerinden fiyat veriyorlar. Bi kampanya falan olsa hiç düşünmeden er6n abs sıfı alıcam. Sizce kampanya olma ihtimali nedir?3.500 yada 4,000 lira daha fazla verip abs li olan sıfırını alabilirsin güvenlik sesten daha önemli sonuçta. Akrapovic egsozun sürüş güveniğine hiç bir artısı yok![]()
Aslında doğru sölüyonuz ama fikir danışmakistedim bu motor alınırmi diye. Aslına bakarsanız sıfır bi er6n almak istiyorum fakat euro acayip yüksek ve bayilerde günlük kur üzerinden fiyat veriyorlar. Bi kampanya falan olsa hiç düşünmeden er6n abs sıfı alıcam. Sizce kampanya olma ihtimali nedir?
Neden er 6 almaktan vazgeçtiniz.ben 3 tane f baktim 4 tane n baktim. 5. Baktigim n de karar kaldim. Bence sabirli olmalisiniz. Hemen vazgecmekte neymiş![]()
Neden er 6 almaktan vazgeçtiniz.ben 3 tane f baktim 4 tane n baktim. 5. Baktigim n de karar kaldim. Bence sabirli olmalisiniz. Hemen vazgecmekte neymiş![]()
arkadaşlar link olarak önceki mesajlarda attığım siyah f i almaktan vazgeçtim. motoru Gökhan expertiz etti ve sonuç hüsran oldu. sanırım er6 almaktan vazgeçtim...
Benimde ilk baktığım n şansıma temiz çıktı. Tabi diyeceksiniz kazalı bir motorun neresi temiz diye ama motoru ve yürüyen aksamı el değmemiş ve kusursuz olunca aldımTabi alıcılar Türkiye'deki tek kazalı ER6-N benimkiymiş gibi muamele yaptığından satmakta hafif zorlanıyorum
Özgür bey bence alınacak motor aramaya devam etmelisiniz. Sonuçta her motorun piyasasında çok üçkağıt dönüyor. Sadece F değil N'e de bakın derim.