Ben de hem seni hem Riva yolunu özlemiştim canım kardeşim. Arkadaşlığın için teşekkürler. Bugün bana katlandığın için ayrıca teşekkürler... Hakkaten ne bastık beee... Riva x 2 
Arkadaşlar Merhabalar,
Vfr 800 (2007) kullanıcısıyım. Givi V35 yan çantalarım var ama eşim için arka çanta ihtiyaç oldu..
Marka ve modelde kararsız kaldım.. Motoru kaba göstermiyecek, 500tl ye kadar çıkabileceğim arka çanta arıyorum.
Bu konuda arka çanta kullanan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Şimdiden tşekkür ederim
Hoşgeldin İbrahim... Geçen Pazartesi ve Cuma Denizliden geçtim. VFR'mle önceden tanışsaydık molamı orda verirdim, tanışır görüşürdük hocam. Hem topcase i inceleme fırsatı bulurdun. Nese artık bidahaki sefere benim sefer eksik olmaz zatiii... :queen:
Barış telefonun hayırlı olsun... Güle güle kullan.:cat:
Emre teşekkürler. Beğendiğine sevindim. Biraz klasik bir cümle olacak ama; VFR ye tekrar aşık oldum.
Hakketten çok dengeli, yormuyor, ara hızlanmalar inanılmaz keyifli, çok özel bir motosiklet haaa bi de çok sexi...:thumleft:
Bir dahaki sefere misafirimsin o zaman. Yolu Denizli'den geçen herkesi beklerim arkadaşlar.
Ergin,baba nerede?
Bugün hiç sesi soluğu çıkmadı.
Barış dün ne yaptın adama? Künefe yediniz de, fazla gelip kendini akdeniz'in koylarına mı attı yine?
Teşekkürler İbrahim... Belli olmaz Eskişehir'ede gelebilirim belki... :queen: