bugün ikindin 5:40 gibi işten çıktım. hastanenin arka bahçesinin üzerinde ağaçlar vardı sanırım oradan olmuş

2 aynamda kuş pisliği olmuş ama geri hiçbiryerinde pislik yok (öndeki sinekleri saymazsak) neyse şimdi petrole gitmeyim adam gibi ilgi göstermezler dedim arkadaşın evine gittim. Karaman yolu üzerinde Sultan Selim Camii var onun orada. Neyse yıkadık bahçede eve çıktım. daha Kuran kursu önünde üst geçide yaklaşırken soldan bi araba çıktı ki bende 60-70 hızımdı. fren yaptım tabi uzuuun bir korna. İtfaiye aracıymış resmi Plaka Toyota Hılux Siyah plaka 42 Aha 3* plakalı kırmızı birşey. adam durdu bana kızıyor
-ne basıyon görmedim işte
-görmedin diye basıyorum işte gör hisset küfrettiğimi diye basıyorum diyince
-o kadar hızlı gelme görmedim işte hadi duramaz çarpmasaydın ne olacaktı
-ne olacaktı polis + tutanak falan filan diyince
-ben resmi plakalıyım
-ne olmuş yani devletin arabasıyla kır geçir o zaman falan dedim ama ağzından tükürükler bolca akıyor...
-ben resmi plakalıyım duracan gerekirse diyor hala.
-aldım plakanı bir daha dururum dedim
Aldım polisi aradım anlattım. bakalım "tamam beyefendi hangi yöne gitti" gibi sorular sordu ve "biz ilgileneceğiz anons geçiyorum resmi plaka bile olursa olsun hata yaparsa bildiriniz duyarlılığınız için teşekkür ederim" dedi polis o an gözlerim yaşarmadı değil

bilmem enson o fetih cad. doğru döndü bende merkeze doğru geldim... ama insan rahatlıyor... sırf bu yüzden bi murat vs alıp önünü şu offroad da yaparlar ya demir tampon onun gibi yaptırıp önünemi atladı , görmedimi , sinyal vermeyip senin şeridine mi geçti. dalacan arkadan çaaattt. birde cama kamera takacan hiç hak iddaa edemeyecek.
Öküz öküz inanın konya'daki birçok 4 tekerlek sürenler öküz ne sinyal ne kapı açmadan arkaya bakma... Konya'lıyım diye demiyorum ama İnşallah birgün bunları yapanlarında çocukları motora biner ve karşılarına kendileri gibi moloz insanlar çıkar... ben o zaman görürüm "GÖRMEDİM" lafını...
bunun üzerine bu video gelsin;
http://www.youtube.com/watch?v=d0g74CWv69o