KTM KTM DUKE 125 Kullanıcıları Başlığı

bu arada kyoto fren balataları nasıldır ? kullanan tavsiye eden var mı ?
gold marka oldukca pahalı kyoto ucuza geliyor

Orijinali kaça sordunmu ?
Satılık ilanı vermiştin vazmı geçtin ?
Manetlere 50 tl vereyim diye mesaj atmıştım :):cherry:

maddi acıdan rahatlayınca vazgectim satmaktan :))
yazıcaktım gozumden kacmıs :) parca parca satmam satarsam eger

Merhabalar
Bugün yeni motorum duke 125 in tescilini yaptırıp plakasını aldım. Bu arada motorun yanında verilen çantanın içinden çıkan bir plastik parça var. ne olduğunu anlamadım. acaba plaka montajı ile ilgili bişeymi?
iyi günler.

Avrupada ki 2 duke fiyatına Türkiyede 1 duke almak nasıl bir duygu acaba ?

Avrupalılar 4 bin + 4 bin yani 8 bin euro verip 2 tane duke alabilirken, Türkiyeliler 8 bin lira verip 1 tane alabiliyor yani. Alırken kıskanmıyomusunuz avrupalıları onu merak ettim sadece :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@Proud Türkiyede vergi ve ekonomi sisteminden bihaber olduğunu düşünmememiz için bize telkin ver. Kendini avrupalı ile aynı kefeye mi koyuyorsun, bizim bilmediğimiz farklı yetilerin ile bizlerden ayrılırken!

Avrupalılar 4 bin + 4 bin yani 8 bin euro verip 2 tane duke alabilirken, Türkiyeliler 8 bin lira verip 1 tane alabiliyor yani. Alırken kıskanmıyomusunuz avrupalıları onu merak ettim sadece :)

Senin hesabı anlamadım ben Mert kardeş. Yurtdışında 4100 euro, burada 4500 euro. Büyük CC olmadığı için o kadar fark yok da senin matematik sıkıntılı sanki biraz.

Euro'nun liradan daha değerli olduğunu biliyorum ve vergilerdende haberim var, sadece biraz şaka yapmak istedimde herkes ciddi ve bilgiliyim havasında.

200 bölümüne yazmam artık abi. Bir mesaj yazıyoruz adamlardan cevap yok. Öyle bilgi değil yorum felan yapsınlar diye de yazıyorum kimseden ses yok yazmam artık
41 Euro verene kadar gold alırım canavar gibi. Şu an 20bin oldu balataların yarısından çoğu duruyor. Stok yapmak lazım

---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:58 ----------

Ayrıca Kyoto balata oldukça uygun. 9 pound felan hiçbir şey değil 35 euroya göre o bakımdan alternatiflere yöneliyorum az biraz toparlıyım d daha orjinal kuyruk kısaltma aparatı alacağım. Stickr vs efsane olacak

Euro'nun liradan daha değerli olduğunu biliyorum ve vergilerdende haberim var, sadece biraz şaka yapmak istedimde herkes ciddi ve bilgiliyim havasında.

Abicim milletin zaten heyheyleri üzerinde olması gerekenden çok daha fazla para verdiği için herşeye sen de şakalarını doğru seç bir dahakine. Alınıyoruz valla :)

Şaka bir yana problem yok, anladım seni de.

200 bölümüne yazmam artık abi. Bir mesaj yazıyoruz adamlardan cevap yok. Öyle bilgi değil yorum felan yapsınlar diye de yazıyorum kimseden ses yok yazmam artık
41 Euro verene kadar gold alırım canavar gibi. Şu an 20bin oldu balataların yarısından çoğu duruyor. Stok yapmak lazım

---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:58 ----------

Ayrıca Kyoto balata oldukça uygun. 9 pound felan hiçbir şey değil 35 euroya göre o bakımdan alternatiflere yöneliyorum az biraz toparlıyım d daha orjinal kuyruk kısaltma aparatı alacağım. Stickr vs efsane olacak

Sen al kullan memnun kalırsan yaz bende ona göre alırım artık yaklaşık 2yıl sonra :) senin yaptığın km ancak yetişirim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şakanın sonuna bir gülümseme koysan bunlar olmayacak.

Geçtiğimiz hafta Kızıltoprak Sportmoto'ya gittim. Gri renk olanların ABS'li olduğunu, turuncuların ABS'siz modeller olduğunu söyledi.

Sahibinden.com'da satılan gri modellerde ABS'den bahsedilmemiş.. Bu konuyu teyit edebilecek olan var mı?

Geçtiğimiz hafta Kızıltoprak Sportmoto'ya gittim. Gri renk olanların ABS'li olduğunu, turuncuların ABS'siz modeller olduğunu söyledi.

Sahibinden.com'da satılan gri modellerde ABS'den bahsedilmemiş.. Bu konuyu teyit edebilecek olan var mı?

200'lüklerde öyle bir şey yok. 125'liklerde de yok gördüğüm kadarı ile KTM sitesinden. Bence onun elinde Turuncu ABS'li kalmamış...

ABS ile renk bagli degil bildigim kadariyla. Elinde kalmamistir ayhan s. in dedigi gibi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

Arkadaslar jant seridi depo ustu canta vb aksesuarlari alabilecegimiz bir site var mi yurtdisi kaynakli? Ebay uk bu konuda sanirim en genis icerige sahip gozukuyor simdilik. Gumruk problemi oldugu icin sadece dusuk fiyatli urunler siparis edebilmemiz kotu oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar