Güle güle kullanın, güle güle eskitin, ya da hiç eskitmeyin hep böyle kalsın...
Son günlerde son zamanlarda tanımasam da yazılarından, fikirlerinden dolayı takdir etmekten, hayran olmaktan kendimi alamadığım birinin böyle güzel haberlerini almak daha da mutlu ediyor beni. Daha büyük mutlulukların sizin ve ailenizin olması dileklerimle... Özellikle de son fotoğraftaki gencin
Uzun yıllar, uzun yollar boyu güzel sürüşler dilerim tekrar...![]()
Çok güzel :cat:
Hayırlı olsun güle güle kullanın![]()
Hayırlı olsun, 0 gibi duruyor? Hep de beğendiğim motorları kapıyorsun, alacağın olsun
Sen şimdi egzoz da yaparsın buna :wiinkk:
Güle güle kullanın. Çok yakışıklı duruyor. Kazasız belasız tadını çıkarmak nasip olur inşallah.
Anahtarlık olmamış, değiştirmeli hemen...
Allah nazarlardan, kazalardan korusun, güle güle binin...
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu arada lastik dikkatimi çekti, marka modeli ve yol tutuşu (asfalt özellikle) viraj alışı nasıl?
Harika motor, hayırlısı olsun. Oğlanı da Allah bağışlasın.
Tayfun, şu forumda en sık motor değiştirenlerdensinMaşallah ama senin ve kardeşinin de tekerleri düz bassın kazasız belasız inşallah
hayırlı olsun hocam.. Allah nazarlardan korusun..
Sormak istediğim birşey var özel değilse ; Bu zamana kadar KTM ile yol maceralarınızı takip etmeye çalışıyordum.. Bildiğim kadarı ile KTM den de son derece memnundunuz.. Neden Kawasaki? Yani yanlış anlaşılmasın Kawasaki ye karşı ayrı bir ilgim var ve çok severim bu markayı.. Sizin dönüşünüzün sebebini merak ettim? Bu motorda sizi ne cezbetti?
okadar enduro, süpermoto dan sonra bu olmamış
iyi günlerde kullanmanızı dilerim :thumleft:
Hayırlı olsun.:cat:
BNayram gezisinde Bordosunu gördük yanımızdan gecti İzmir - Kuşadası arasında hayran oldum valla alıncak motor listesinde ilk sıraya yerleşti benim gözümde![]()
bence de çok iyi bir tercih,güle güle kullanmanız dileklerimle.aksesuarlar harika,sanırım bir ön tur camı kalmış,eeh yavaş yavaş.ADANA'dan selam olsun.:king:
hayırlı olsun tayfun..dl650 ile benim de ilgilendiğim bir motor...yanlış iblmiyorsan iki markanın sıfırları arasında fiyat farkı var ama ikinci elde 5-6 yaşlarda fiyatları birbirine yakın...dl ye göre üstünlüğü nedir sana göre...sıfır aldığın için fiyat olarak tahmin ediyorum ama fiyatı gözardı edersen fikirlerin önemli benim için...
öncelikle hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
kle 650 benim de aklımda olan bir motor ve mevcut bir ktm kullanıcısı olarak sormak istediğim, beni torktan mahrum bırakır mı?düşük viteslerde tepkilerini merak ediyorum. tabi bir 450EXC vb. kadar da beklemiyorum ama açıkçası patates çuvalı gibi yığılmasından da korkuyorum
![]()