Mondıal Motorum Çalışmıyor

Mondıal Mg 100 Süperboy Motorsikletım 2 vitez devir kesiciye kadar getirdiğimde tam vitez değiştirecekken şırıltı yapmaya başladı (Tahmınım Sibaplardan Geldi) hemen motoru istop ettım Biraz bkledıkten sonra çalıştırmaya deneyınce Çalışmadı Kompresör Yapmıyor Ayak Marşı İle denedım Basarken Bir Zorlanma olurya kompresör yapar O hiç Yok Bujıyı Söktum Bujıde Yağlanma var Bujı Skukken baktım piston oynuyor acaba bnm sorunum sibaplardan mı ??

Acil Cevabınızı Beklıyorum .

Açılması Gerekıyor Yani üst Kapağın Her türlü :(

Peki Piyano kırılmış olabilir mi

ÜST KAPAĞI AÇSAK GARANTİDEN ÇIKAR

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

AMA 6000 KM YAPTIM 2 AYLIK MOTOR PİSTON DELMESI MUMKUN MÜ ? VE YA PİYANO KIRMIŞ OLMASI ?

mümkün tabikide kardeşim 800 km de motor yaptıranlar gördüm. lütfen bu kadarda olmayınya sonra çin malları nie kötü . bi kere senin bindiğin motorda devir kesici die bişi yok . senin o devir kesici sandığın motorun artık son devire gelip benzini yakamaması .
yapmayın şunu senin motorun zaten garanti kapsamında yapılmaz şuan tabi ustaya bakar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pistonu ya da sekmanı kırmışsın...
Kitleme olmamış allahtan...
Gömleği çizmedi ise şanslısın.... :cat:

bir kere o mootrun şu ana kadar 4-5 defa yağının değişmesi gerekirdi sen kaç defa değiştirdin.

500 bakımna 1500 de yağ değişimi yaptım sonra 3500 de değiştirdım 3500 tekı yağla gidiyordu MOTORU bakıma götütürken yolda kaldım .

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------

Pistonu ya da sekmanı kırmışsın...
Kitleme olmamış allahtan...
Gömleği çizmedi ise şanslısın.... :cat:

Sadece Sibap Sesi Geldi Sibap Arasında Boşluk olursa

Ayrıda Egsoz Sibobu Çalışıyor Ben Emmeden Şüpelenıyorum :)

F54

mondialin böyle bi sorun yapmaması lazım hayret yaaa:sunny:

F54

çok sağlam marka da ondan bende vardı allahın her günü hep redlaynda gezerdim hiç bişey olmaz:silent:

Aklima gelen sey su sekilde. Buyuk ihtimal senin motorun yagi eksikti. Sende yuksek devirde kullaninca eger kendiliginden stop ettiyse subap kesmis olabilir. Eger sen stop ettirdikten sonra calismadiysa motor hararet yapmistir ve isinmayla sekman pistona kaynamistir.

Yağı Tamamdı Ama Yağ Değişimi Geçmişti

Ayrıca Bujiyi Sökiüp Marşa Bastım İçerdekıler Sorunsuz Oynuyor + Bir Ses Yok Yani Eskısı Gibi

Motor Giderken İstop etmedi Ben İstop ettim Çünki Panik oldum ama sibap Sesi Geldi Çok Şiddetli

Kitleme Yok

Marşa Bastığım Zaman Kompresör Yapmıyor.

yağ zamanını çok geçirmişsin her 1000 km de değiştirmeye bak bin km de bile simsiyah çıkıyor yağ. zaten yağ değişiminde yağa iyi bakarsan küçük metal parçaları görürsün buda motoruna zarar verecktir. 20/50 yağ 10 lira bi şeydir zaten ihmal etmemek gerek. soruna gelirsek anlattığına göre supap la ilgili problemin var kompresyon yok felan deiğine göre.

yağ zamanını çok geçirmişsin her 1000 km de değiştirmeye bak bin km de bile simsiyah çıkıyor yağ. zaten yağ değişiminde yağa iyi bakarsan küçük metal parçaları görürsün buda motoruna zarar verecktir. 20/50 yağ 10 lira bi şeydir zaten ihmal etmemek gerek. soruna gelirsek anlattığına göre supap la ilgili problemin var kompresyon yok felan deiğine göre.

Evet Hiç kompresyon yapmıyor bende sibaplardan olduğunu düşünüyordum teşekküler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar