Selam yeni başlıyorum.

Merhaba Arkadaşlar. Motor dünyasına yeni katıldım...
Marmaris'te yaşıyorum ve geçte olsa içimde Motorsiklet'in tadını yaşamak istiyorum.
Sizden ricam, bir motor almak istiyorum ve çevremde çok da motor kullanıcısı yok.
Kendi araştırmalarım sonunda 2 model arasında kaldım...
1. "KAWASAKI VERSYS 1000"
2. "SUZUKI V-Strom 650/ABS"

Bu modeller için ne düşünüyorsunuz. Tavsiye edebileceğiniz başka model varmı?
Teşekkür Ederim.

öNCELİKLE HOŞGELDİNİZ :rendeer:

Daha önce motosiklet tecrübeniz varmı? Varsa kaç zaman? kaç km? Eğer hiç tecrübeniz yok veya az ise yazdığınız iki motorda sizin için uygun değil görüşündeyim :bounce:

Profosyenel anlamda eğitim almanız ve nispeten biraz daha küçük hacim (125 -250 cc) aralığı motosikletle başlamınızı öneririm :cat:

Tecrübeniz sıfırsa bunlarla başlayamazsınız. Yok biraz tecrübeliyseniz eğitim alarak V-Storm belki olabilir. 1000'lik Versys'i şimdilik unutun. Tavsiye olarak Suzuki Inazuma 250'yi önerebilirim ama ideali 125 cc ile başlamak. En iyisi önce bir eğitim kurumumdan eğitim alın, oradaki motorları sürerken karar verirsiniz.

Evet. Kullandığım scooter'ı yazmadım tabi. Şu an Kymco Agilty 125 kullanıyorum ve 2 senede 4000 km yapmışım....
Önceden beri büyük motor düşünüyordum ama Scooter ile ile biraz motor tecrübem olsun istedim. Aklımda da hep SUZUKI V-Strom 650/ABS vardı.
Ancak Bir arkadaşım bana "KAWASAKI VERSYS 1000 yı tavsiye etti. Evden'de yeni motor için onay alınca şimdi ciddi olarak düşünmeye başladım. :))

Hoşgeldiniz,arkadaşların dediği gibi,scooter den enduro ya geçiş biraz riskli.Bunlar;güçlü,ağır ve yüksek motorlar.
Ara bir motorla önce tecrübe kazanmak daha doğru olur.

Tecrübeniz sıfırsa bunlarla başlayamazsınız. Yok biraz tecrübeliyseniz eğitim alarak V-Storm belki olabilir. 1000'lik Versys'i şimdilik unutun. Tavsiye olarak Suzuki Inazuma 250'yi önerebilirim ama ideali 125 cc ile başlamak. En iyisi önce bir eğitim kurumumdan eğitim alın, oradaki motorları sürerken karar verirsiniz.

öNCELİKLE HOŞGELDİNİZ :rendeer:

Daha önce motosiklet tecrübeniz varmı? Varsa kaç zaman? kaç km? Eğer hiç tecrübeniz yok veya az ise yazdığınız iki motorda sizin için uygun değil görüşündeyim :bounce:

Profosyenel anlamda eğitim almanız ve nispeten biraz daha küçük hacim (125 -250 cc) aralığı motosikletle başlamınızı öneririm :cat:

Hoşgeldiniz,arkadaşların dediği gibi,scooter den enduro ya geçiş biraz riskli.Bunlar;güçlü,ağır ve yüksek motorlar.
Ara bir motorla önce tecrübe kazanmak daha doğru olur.

Ara motor için ne önerirsiniz mesela? bu arada Kawasaki Versys 1000 demiştim ama yanlış yazmışım Kawasaki Versys 650 olacak. Kıyaslamayı buna göre yaparsanız sevinirim.

Scooterla 4.000 km tecrübe bence ara motora gerek bırakmaz sizde ama eğitim şart :cat: Hondanın güvenli sürüş eğitimlerine katılarak alacağınız eğitimin sonunda her iki motoruda başarılı şekilde keyfini alarak sürersiniz bence :cat:

Marka bazında ise Kawasakiyi pek tanımadığım için size V Strom u tavsiye ederim :cat: Camiadada genelde VStrom tavsiye edilir nitelikte bi motosiklettir :cat: Kawa dan ise uzak durulması gerektiği yönünde bi inanış mevcuttur (ne kadar doğru olduğu su götürür olsada ) :) :wiinkk:

Scooterla 4.000 km tecrübe bence ara motora gerek bırakmaz sizde ama eğitim şart :cat: Hondanın güvenli sürüş eğitimlerine katılarak alacağınız eğitimin sonunda her iki motoruda başarılı şekilde keyfini alarak sürersiniz bence :cat:

Marka bazında ise Kawasakiyi pek tanımadığım için size V Strom u tavsiye ederim :cat: Camiadada genelde VStrom tavsiye edilir nitelikte bi motosiklettir :cat: Kawa dan ise uzak durulması gerektiği yönünde bi inanış mevcuttur (ne kadar doğru olduğu su götürür olsada ) :) :wiinkk:

HONDA NC700XA İÇN NE DERSİN?

Allaaaahhh derim :cherry: tabi alabilcek durumda olsam :p

Önerdiğin her iki motorunda önünde 1. sıraya koyarım :cat: En önemli sebebi ise düşük yakıt tüketimi :cat:

Allaaaahhh derim :cherry: tabi alabilcek durumda olsam :p

Önerdiğin her iki motorunda önünde 1. sıraya koyarım :cat: En önemli sebebi ise düşük yakıt tüketimi :cat:

:) Bende evden izin çıkınca öyle söyledim :) :) :)
1.Honda 700XA____________22.670 TL
2.Suzuki v-strom 650/abs____26499 TL
3.Kawasaki versys-650______26300 TL
diyorsun yani....
Fiyat olarak'ta Honda en uygunu. (İnternet Fiyatları.)
Honda'nın ekipmanları nasıl uygun mu?

Ekipman derken yedek parça fiyatlarını kastetsiyseniz eğer pahalı :pale: ama listedeki diğer markalara göre gene en uygunu Honda dır :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar