- Konu Yazar
Herkese merhaba arkadaşlar. Benim sorunum da kronik.
ale: İlk motorumu kısmet olursa 1-2 ay içerisinde almaya çalışacağım. Son 3-4 aydır gezmediğim forum, okumadığım mesaj kalmadı. En son buraya üye olup bir şeyler yazmaya karar verdim. Düşündüğüm model Kanuni Tiger 250 . Şimdiye kadar okuduklarımda bu moturu yerden göğe sığdıramayanlar da vardı. Yerin dibine sokanlar da. Görünce hoşuma giden bir parça. Ama o kadar çok sorunların olduğu mesaj okudum ki motoru almadan soğudum. Sonuçta teknik bir makine. Kısmen biraz da şansa bakıyor. Özellikle 2.el alacaksam epey bir şansa. Şimdi sizlerden bana SADECE KULLANICILARDAN olmak üzere küçük bir değerlendirme rica etmekteyim.
ale:
Motoru okula gidip gelmek için kulanmayı düşünüyorum. Bu da ortalama günlük max 25 km eder.
Yakıt tüketimi, parça sorunları konusunda da düşünceliyim, haliyle geliri açlık sınırının altında olan bir öğrenci mesleğindeyiz :cherry:
Düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim. Keyifli ve kazasız sürüşler :cat:
Dip not: Daha öncede Mondial mct 250 motoru yakından tanıma fırsatım olmuştu. Kullanıcısı kardeşimdi. Ortalama 5 lt yakıt tüketiyordu. Tabi bunun kullanım veya motordan da olabileceğini düşünmekteyim. Kısaca 250 motor deneyimim bulunmaktadır.
Motoru okula gidip gelmek için kulanmayı düşünüyorum. Bu da ortalama günlük max 25 km eder.
Yakıt tüketimi, parça sorunları konusunda da düşünceliyim, haliyle geliri açlık sınırının altında olan bir öğrenci mesleğindeyiz :cherry:
Düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim. Keyifli ve kazasız sürüşler :cat:
Dip not: Daha öncede Mondial mct 250 motoru yakından tanıma fırsatım olmuştu. Kullanıcısı kardeşimdi. Ortalama 5 lt yakıt tüketiyordu. Tabi bunun kullanım veya motordan da olabileceğini düşünmekteyim. Kısaca 250 motor deneyimim bulunmaktadır.