@SonpoL sürekli fotoğraflarına bakar olduk (= uzun bir zamandır sürdürdüğüm fotoğraf koymama kararımı artık bir rafa kaldırsam fena olmayacak gibi
arkadaşlar geçtiğimiz hafta sonu ve dün gece aniden yola çıkma kararı ile 2 ayrı gezim oldu gerisini fotoğraflar anlatsın size (=
ilk rotamız aşağıdaki gibi ve forumdan Raphae1 nickli arkadaşımız ile yaptığımız kamp rotası
toplam 100km gidiş rotası dönüşte selimiyeden otobanı kullanarak 2. köprü üzerinden geldik 20 km uzattı yolu fazlasıyla rüzgarlı olduğunu söyleyebilirim
evden çıkmadan önceki durum (=
görkem paşayı evin önünde beklerken ve benim pantolon içerisinde yanarak donla geziyormuş izlenimi vermem....
silivride mangal mazemeleri vs almaya migrosta duruyoruz yol üzerinde
ardından dinlenmeye çekilen ben kız arkadaşım motora yeni bir artçı olması nedeni ile motor haricinde onuda kontrol etmem gerekiyor ve sürüşü inanılmaz yorucu yapabiliyor
hep yatacak değildik hazır onlar alışverişte bende biraz eğleneyim dedim boş boş bekçilik nereye kadar
gazlamaya hazırım panpa (=
görkemin 2 dakka içerisinde kurduğu hazır çadırı ve sonrasında benle maytap geçmesi
ve eve dönüş (=
bu arada belirteyim gidiş dönüş toplam 230 240 km civarı yol yaptım ve depo ful bir şekilde çıktığım yolculuk sonrasında motoru orta şekerli bir şekilde kullandım yani ne ekonomik nede sürekli üst devirlerde benzinliğe girdiğimde motor 299,7 km kat etmişti full depodan sonra (yük ağırlığından bahsedecek olursak dönüşte görkemde bende hep arkadan gelmek istedik farlar ağırlık nedeni ile yukarı baktığından

) konuya dönecek olursak giderken 80 90 gittik dönüşte 100 120 geldik ve bu yakıt yüklü bir motor için gayet iyi tek kişi sadece sırt çantası olduğunu düşünürsek sakin ve yavaş kullanımla 350km'ye kadar uzatabilirim sanırım mesafeyi
birde benzinliğe girdiğimde deponun içindeki benzin motor dik halde iken neredeyse yok denilecek şekildeydi en dipte tortu şeklinde düşünebilirsiniz
buda dün ansızın verdiğim kararla köye bir ziyaret
gidiş dönüş eskihisar - topçular feribotlarını saymazsak 130 km yol yapmışım
karnımızı doyurmak lazımki non-stop gidebilelim
feribota kadar olan yolculuk biraz sıkıcıydı ama sonrasında yalovadan bursa yoluna döndüğümde zevkli hale geldi hem havanın biraz daha soğuması ve dürdaneler rampasının bol virajlı keyifle geçen yolu
artık dinlenme zamanı tabii sadece kendisine köy sohbeti bitmek bilmez...
köyün yolunu her ne kadar sevsemde mıcırları olmasa daha zevkli olabilirmiş
feribota binen ıslanabilir tabii bu güneşli havada önden çarpan sert dalga sağolsun biraz yıkandık daha sonrasında arkadaki motorcu arkadaş ile motorları silmeye koyulduk tabii
uzun uzun yazamadım şimdilik kısaca bu kadar
ek olarak alicim benim zincirden kastım egsantirik zinciriydi
bu kısım motorda sağ tarafta devirdaim pompası sol tarafta