Bayramın İlk Günü İstanbulda Avrupa da Olanlar ?

Rr6

Evet Arkadaşlar , Bayramın İlk Günü İstanbul Avrupa Yakasında Kimler Var ? Bi Buluşma Yapalım Diyorum Nedersiniz ?

Ben bayramın ilk günü istanbul avrupa yakasında olacağım saat 6 ve 7 gibi tekirdağ tarafına geri döneceğim :)

Rr6

arkadaşlar şaka yapmıyorum ciddiyim :mrgreen: buluşma yapalımmı ?

Evet Arkadaşlar , Bayramın İlk Günü İstanbul Avrupa Yakasında Kimler Var ? Bi Buluşma Yapalım Diyorum Nedersiniz ?

batu iyi düşünmüşsün ama ilk gün kimsenin geleceğini sanmıyorum malüm bayram büyüklere gidilir akraba ziyaretleri felan olur
sen 2. veya 3. gün tekrar bidaha sor bakalım....

batu iyi düşünmüşsün ama ilk gün kimsenin geleceğini sanmıyorum malüm bayram büyüklere gidilir akraba ziyaretleri felan olur
sen 2. veya 3. gün tekrar bidaha sor bakalım....

Bayram 1nci gün: İşteyim. 2nci gün:işteyim. 3ncü:işteyim. :(

Batuhan sendeki bu yalnızlığa bi çözüm bulamadık be hacı...:p çılgın bir sosyalleşme ambiansın var..ne olursan ol gel diyosun yani..:p

gelen çağrıya evet demeye tereddüt ederken senin bu durumun beni korkutuyor...:p

ama bir İzmit Yuvacık buluşmasınde seni mutlak görmek isterim..tam senin ortamın karıncalar gibi...

Batuhan sendeki bu yalnızlığa bi çözüm bulamadık be hacı...:p çılgın bir sosyalleşme ambiansın var..ne olursan ol gel diyosun yani..:p

gelen çağrıya evet demeye tereddüt ederken senin bu durumun beni korkutuyor...:p

ama bir İzmit Yuvacık buluşmasınde seni mutlak görmek isterim..tam senin ortamın karıncalar gibi...

Abi müthişsin :)

Bu arada İzmit Yuvacık hangi aralıklarla ne zaman yapılıyor abi? Bende oralarda olmak isterim onun için soruyorum...

Çevresinde hiç motorcu olmayan biriydim. Buraya üye olmadan önce nasıl bir motor almam gerek vs. hiç bir şey bilmiyordum. Buraya üye olduktan sonra yazılanları okuyarak bir çinliyi gözüme kestirmiş aklımda da hep bir ama sorusu olmuştu. Forumdan ilk birileriyle tanışmamdan sonra o çinli kafamda öldü. Daha sonra Batuhan'ın duyurusu ve buluşmalar... Çevremde bir kaç motorcu rehberimde numaraları olmaya başladı. Artık kafamdaki terazide beni seç beni seç diye öne çıkan motorların hepsine bu arkadaşlar aracılığıyla dokunabiliyor daha yakından değerlendirebiliyordum. Fikirlerini alabiliyor hatta buluşmalarda mekan değiştirirken artçıları dahi oluyordum... Seçimimde çok büyük etkisi olan kişiler... Şimdi mi? Motora giden yolun en son aşamasında, ehliyetimin cebime girmesini bekliyorum. Çok sükür bütün sınavları verdim :)

ene yuvacıgamı gıdıyoz yoksa =) gecen ordaydım alabalık ve mıhlama 2 kısı 60 tl ödedık hıc bıse yemeden icimde patladı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar