250 cc ve 4 büyük japon

Selamlar,

Foruma bakınca insanların sürekli 250 cc lik motor istedigini ve kararsız kaldıgını görüyorum. Herkes cbr ve ninja arasında gidip geliyor. Genel olarak kalıpları falan biraz daha küçük oldugu icin insanlar hyosunga falan yöneliyor. Bana oyle geliyor ki, bu 4 büyüklerden yamaha ve suzuki bir tane büyük kalıplı 250 cc lik çıkarsa piyasayı dagıtacak. Sonucta insanların az cok istekleri belli. Ya da bu firmaların benim bilmedigim yeni bir 250 cc planı falan varmı önümüzdeki dönemlerle ilgili?? Bilgisi yada yorumu olan??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En performanslısı ninja250
En masrafsızı cbr 250
En konforlusu ınazuma 250

250 cc performans ve ekonomik anlamda insanların ihtiyaçlarına optimum oranda cevap veriyor.

250 cc den sonrası Otomobille aynı masrafa denk geldiğinden insanlar uzak duruyor.

4 büyük japon firma olarak bu talebinizi notlarımız arasına alıyoruz. diğer öneri ve şikayetleriniz için 4大日本@hotmail.com

yamaha bi çırkarsa gönülleri fetheder ama gider o motoruda 13ten aşağı satmas bu seferde alan olmaz sadece gönüllerin bi köşesinde kalır :)

ah ah olsada yesek.
KAWASAKI KLE 250 Anhelo
çift silindir 250 cc 33 hp su soğutmalı 150 kg
bide foto koyalım
Kawasaki-KLE-250-Anhelo.jpg

Birileri sesimi duymus. iste yzf R250 onumuzdeki sene piyasaya cikacakmis

http://www.autoevolution.com/news/2013-yamaha-yzf-r250-to-surface-at-eicma-51415.html

Birileri sesimi duymus. iste yzf R250 onumuzdeki sene piyasaya cikacakmis

http://www.autoevolution.com/news/2013-yamaha-yzf-r250-to-surface-at-eicma-51415.html

o resim çakma yıllardır dolaşıyor internette.cbr 250 r daha yeni çıkarkende insanlar bu resimi paylaşıyordu.
yzf 250r deyince heyecanlanmıstım ama bu fotoyu görünce yıkıldım yine.çakma bi tebessüm oldu :)

esc

Genel olarak kalıpları falan biraz daha küçük oldugu icin insanlar hyosunga falan yöneliyor. Bana oyle geliyor ki, bu 4 büyüklerden yamaha ve suzuki bir tane büyük kalıplı 250 cc lik çıkarsa piyasayı dagıtacak. Sonucta insanların az cok istekleri belli. Ya da bu firmaların benim bilmedigim yeni bir 250 cc planı falan varmı önümüzdeki dönemlerle ilgili?? Bilgisi yada yorumu olan??

Eğer ,600 cc gibi kalıplı, 250'lik motor üretirlerse kendi 600'lük modellerine rakip olur.Tüm dünyada motorsiklet piyasası küçülüyor, benzin fiyatları malum vs... O zaman çoğu kimse 600'lük bir motor almaz 250cc ye yönelir.

Selamlar,

Foruma bakınca insanların sürekli 250 cc lik motor istedigini ve kararsız kaldıgını görüyorum. Herkes cbr ve ninja arasında gidip geliyor. Genel olarak kalıpları falan biraz daha küçük oldugu icin insanlar hyosunga falan yöneliyor. Bana oyle geliyor ki, bu 4 büyüklerden yamaha ve suzuki bir tane büyük kalıplı 250 cc lik çıkarsa piyasayı dagıtacak. Sonucta insanların az cok istekleri belli. Ya da bu firmaların benim bilmedigim yeni bir 250 cc planı falan varmı önümüzdeki dönemlerle ilgili?? Bilgisi yada yorumu olan??

Merhabalar ; Suzuki GW 250 İnazuma kullanıcısı olarak yakıtı, sürümü, bana göre yeterli bir performansı ve kaliteli malzemelerden oluşu vs. tavsiye edebileceğim bir motosiklettir.Sizin de isteklerinizi karşılayacak olan motor hacmi veya marka sınıflarına göre araştırma yapmalısınız.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...::146::::146::::146::

Selamlar,

seni kandırmışlar kardeş diğer firmaların da 250 likleri var sadece türkiyeye gelmiyor

Yamaha-Fazer-250.jpg

yamaha-yzf-250-r4-tr.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar