İstanbul İzmir

Merhaba Arkadaşlar Ben İstanbulda Oturuyorum Arkadaşımla Kararlaştırdık Bu Aysonu Gibi Veya Bu Aydan Sonraki Ayda Yani Eylülde İzmir'e Gidicez Ardçı Olarak Gelcek Arkadaşımda Motor Yok Tek Gitmekte İstemiyorum Aslınca Uzun Yol Tek Can Sıkıyor Memlekete Felan Giderken Babamla Gidiyordum Ama Tatil'e Gidiyoz Baba'mızı Çagırmıyalım Demi :) Eger Boşlugu Olan İzni Olan Varsa Beraber Gidelim :) 1 Hafta Durucaz Orada'da 250 cc Motorla Gidicez camp Felan Yapalım Dedik Arkadaşla Bir Çadır Alıp Hem Otele Para Vermeyelim Hemde Gitar Ateş Felan Güzel Olur Gelmek İsteyen Olursa Çok Sevinirim Hem Arkadaşımda Bende Genciz Daha Açıkcası Gitmedigim Bir Yol Tırsıyorumda Biraz

Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim Gereksiz Degildir Umarım :)

Yol masraflarını bölüşmek istiyorsun gibi sezdim :cherry:

Tmm Hata Bende Yanlış Anlatmışım Galiba Benim Bir Arkadaşım Var Onunla Gidicem O arkamda Olacak Kendi Motoruyla Gelecek Yani Gelen Olursa :)

walla arkadaşım ben bayramın birinci günü yola çıkaçam istersen yaparız konvoy :)

Agustos sonu gıbı İstanbulda olucam ben büyük ihtimalle dönüşümüzü ayarlıyabilirsek beraber kaçarız izmire dostum ;)

arkadaşım bende bu ay yıllık iznimi alabilirsem bende izmir düşünüyordum zaten telefonunu yazarsan veya mail adresi gelecek olursam haberleşiriz . tabi benim motor ybr 125 var
sendeki 250 biraz hız farkı olur tabi

arkadaşım bende bu ay yıllık iznimi alabilirsem bende izmir düşünüyordum zaten telefonunu yazarsan veya mail adresi gelecek olursam haberleşiriz . tabi benim motor ybr 125 var
sendeki 250 biraz hız farkı olur tabi

zaten bende yavaş kullanıyorum :)

Agustos sonu gıbı İstanbulda olucam ben büyük ihtimalle dönüşümüzü ayarlıyabilirsek beraber kaçarız izmire dostum ;)

18-20 arası çıkabilirim yola

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar