macera maceradır herkişi kendine uygun bir yer bulur kendine ben evet diyorum.. 
macera maceradır herkişi kendine uygun bir yer bulur kendine ben evet diyorum..![]()
Sırf amerikada ki motosiklet ve benzin fiyatları yüzünden amerikaya irtica edesim geliyor :queen:
direnseliloy ::blusssh:::146::
Oooo Mete Khan :thumleft:
O konuda diyecek hiçbir şey yok gerçekten. Amerikalılarla konuşurken "Benzin pahalandı" muhabbeti başladığında her seferinde "Türkiye'de öyle pahalı ki burada bedava geliyor" demekten gına geldi banaBen bu diyarlara gelmeden önce iyice ucuzmuş. Son 6-7 yılda bu yükselmiş hali
---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:33 ----------
Onların benzini pahalı olsa nolur razıyım ben :cherry: Özellikle 2013 hayabusanın fiyatını duyduktan sonra bende kayış koptu:queen:
O konuda diyecek hiçbir şey yok gerçekten. Amerikalılarla konuşurken "Benzin pahalandı" muhabbeti başladığında her seferinde "Türkiye'de öyle pahalı ki burada bedava geliyor" demekten gına geldi banaBen bu diyarlara gelmeden önce iyice ucuzmuş. Son 6-7 yılda bu yükselmiş hali
![]()
World and Afterlife'da bacım ol Seliloy...:queen: what a vanderful leydim...::asker::::143::
ne zaman geliyon melmekete...teşriflerini bekleriz...seni eyırportda karşılamayan insan evladı değildir...red halı..flower falan protokol her türlü itina ve imtina edilir... bak çiçek sevkiyatına şimdiden başladım...:rendeer: :rendeer:
---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:33 ----------
Onların benzini pahalı olsa nolur razıyım ben :cherry: Özellikle 2013 hayabusanın fiyatını duyduktan sonra bende kayış koptu:queen:
Motor fiyatlarında çok büyük fark var. Doğru, kayışı kopartır insanaYeni Burgman 650'ler burada 10 bin dolar civarında mesela. TL'ye bile çevirsen yine fark büyük!
---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:10 ----------
Ama gecen seneye gore yine dustu baya beles tabii bize goregecen sene NYC'de 4.28e aldigim olmustu. bu sene oralar 3.70 civari hatta South Carolinada 3.19a aldigim oldu 1 hafta kadar once :flower:
D.C. ve Virginia civarında son hali 3.70lerdeydi sanırım. Benzin öyle uzun gidiyor ki ne zamandır bakmamışımAma yıllaaaar önce 2 doların altındaymış. Öyle düşününce Amerikalıların buna "pahalı" demesine şaşmamak lazım belki de
![]()
Merhabaaaaaaaaaaaaa,
Yeni videom hazırSizi Amerika'nın bir kasaba yolunda iki dakika benimle gezmeye davet ediyorum
![]()
Amerikada milyonlarca scenic byway (manzaralı ara yollar diyelim kurtarsın) var. Videoda göreceğiniz de onlardan biri. Başkent Washingtona kapı komşusu Virginia Eyaletindeki şirin bir kasabanın yolu. Yaklaşık 2 dakikalık seyahati benimle birlikte tamamlarsanız (action cam ile çekilmiştir; o yüzden biraz yol tutabilir, uyarayım
) daha önceki bir videolu yazıda bahsettiğim go cruise throttle control adlı ucuz, minik ama felaket kullanışlı cruise controlu da iş başında görebilirsiniz. Öyle basit bir alet ki Gazı tek parmakla sabitleyip, ardından ufak gaz oynamaları için elinizi birkaç saniyeliğine elciğe götürüp, daha frene basmaya bile gerek kalmadan yavaşlayabildiğiniz bir faydalı zımbırtı
Uzun yol, kısa yol demeden kramp giren ellerinizi dinlendirmek için birebir. Türkiyede bazı motosiklet sitelerinin bu aleti sattığını da biliyorum zira hazırladığım videoyu da sitelerinde tanıtıcı/yardımcı olarak kullanıyorlar görüyorum
Video malum yerdeYani şurada: Amerika Yollarında (3)
Hoşunuza giderse lütfen yorum bırakın. Böylece yeni videoların gelişini de garantilemiş olursunuzBenden söylemesi . :bounce:
Bir sorunuz olursa buradan da blogdan da yanıtlayabilirim...
Washington'dan sevgiler...
Motosikletli Kız Selin
Captaın Emkey hayırlı günler diler...::xtongue:
Memleketimin kaymak gibi yollarında çok işe yarar demek isterdim ama,geçen Ankara'dan Beypazarı'na giderken amerikan rüyasını yaşadım rodeo yaparak:cherry:
Güvenli sürüşün adresi! :cat: