Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aydınlatma konusunda Tahsin abi ye katılmıyorum.İlk önceleri ne xenon ne orjinal ampul ne de 15 tl ye kakaladıkları ampul Cb ninkinin yanından geçmiyordu.Ama 35W philips ampul Adem Abi önerdi, bende sana önerebilirim.Sarı ışık her zaman uzun mesafeyi xenondan iyi gösteriyor.

sercedesi okuttunmu abi, meriçten alacağın araba markası neyki bizde bilek
hayırlısı olsun benimde hoşuma gitmiyor değil, ama mondiyi sıfır alınca bir iki sene binerim inşallah
o zamana ucuzlar heralde bu meretlerde yakıt tüketimi çok hoşuma gidiyor volfün anlattıklarına göre mcx ile aynı
Eyvallah sağolasın Ramazan :rendeer:
Serçedes duruyor Meriçle değişeceğim araba eski kasa doğan 86 model nasipse kaportasına boyasına masraf edip toplucaz sezona kadar sonra Serçeyle beraber satıp SYM Wolf alırım herhalde :cat:

Cümleten hayırlı olsun diyelim.Ahmet Abi yağı alabildin mi?Dün acayip bir mesai geçirdim cinnet geldi, Yönetime döşedim atarlı bir maili.O kafa ile firma ismi bile yazmayı unutmuşum sabah farkettim.

Yarın akşam yola çıkıp tüm mesleki stresi arkamda bırakacağım an için kalan dakikaları sayıyorum.Yardırıcam Kuşadasına, artık sonunda baya tatil yapacağım sanırım.:cherry:

Aldım Muratçım sağolasın :rendeer: sen söylemeyi unutmuşunda bizde kabahat yokmu :) verdiğin nu8maradan muavini aradım Afyondan çıktık geliyoz dedi bende ona sormamışım hangi firma diye (insan bi sorar değilmi) :cyclopsan tekrar ararım açmaz :pr: saat 5te Kütahya garajına giren her otobüse sordum artık :mrgreen: Bodrumdanmı geliyonuz diye :cherry: sonunda aldım ama sağol kardeşim eyvallah :rendeer:

Sana iyi tatiller hayırlı yolculuklar :king: aman dikkatli ol :king:

Yağmur ve güvenlik sıkıntısı :sunny: olmasa alınır

Gece aydınlatma konusunda ne söyleyebilirsin

Gece aydınlatması arkadaşlarında dediği gibi Philips 55 w ampülle olursa çok güzel :cat:

Hayırlı Bayramlar millet ben köye kaçar:king:

Hayırlı bayramlar Enes Allah yenisine erdirsin :rendeer:

Bayramınız mübarek olsun arkadşlar, büyüklerimin ellerinden, güççüklerin gözlerinden öperim

F54

Sonra satmayasın İnazumayıda :cherry: titan gibi :queen:

Adamın yarasına tuz basma Amet abisi

---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:35 ----------

Adil Abi yağ ile ilgili yorumları bekliyoruz,

Fatih kardeşim bekliyorum o halde, teşekkür ederim.Fiyat hakkında ne düşünüyor acaba?Haberlerini ve fotoğrafları bekliyorum :cat:
Fiyat hakkında bir bilgi paylaşmadı daha detaylı bilgiyi en kısa zamanda veririm
Ama şu bir gerçek Mesut hoca gibi pahalıya satmayacak

Rengi haliyle siyah çıktı ama iki parmağınızın arasına alıp ezdiğinizde halen kaydırıcı özelliği devam ediyordu :cat: su gibi olmamıştı yani :wiinkk:

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Arkadaşlar şu tarihten itibaren benim motor artık bende emanettir :cat: Benim karakızı Mericin 4 tekerle takas ettik eylül ortası motoru Merice teslim edip onun arabayı alıcam böylece Meriç kardeşimizide tekrar Wolf sahıbısı yaparak aramızdan ayrılmamasını sağlamış olduk :rendeer:

her ikiniz içinde hayırlı olsun ahmet abi güle güle kullanın ikinizde :)

SYM WOLF alcam nasipse yeni sezona arkadaşlar :cat:

sym wolf bence çok güzel motor yakıtta fazla yakmıyor titreşimde yok e tip desen var e başka ne olsun birde fiyatı ucuz olsa tadından yenmez

inş. sende alırsın abi bir wolf :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüm arkadaşların bayramını kutlarım iyi bayramlar:rendeer:

Ahmet hayırlı olsun,anlaşılan Sym Wolf'e yatırım yapıyon:wiinkk:

bayramınız mübarek olsun. Küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu gün kardeşimin az yaktığı için motor alacağını öğrendim(kendisi motordan hiç anlamaz,hayatında motora binmemiş)aradım ne model alıcaksın cupmu ı-ıh scootermi ı-ıh benimki gibi viteslimi yok dedi ben gerçek motosiklet alıcam HONDA :queen: ben wolfün motosiklet olmadığını bilmiyordum bugün öğrendim :pr:

Şimdi merak ettiğim şehir içinde az yakan hangi vitesli Honda modelini alacağı:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar