Vites gösterge olayı var
Karar veremedim daha
yeni modellerde ikisindede gösterge var..
Vites gösterge olayı var
Karar veremedim daha
Gece aydınlatma konusunda ne söyleyebilirsin
yeni modellerde ikisindede gösterge var..
Eyvallah sağolasın Ramazan :rendeer:sercedesi okuttunmu abi, meriçten alacağın araba markası neyki bizde bilek
hayırlısı olsun benimde hoşuma gitmiyor değil, ama mondiyi sıfır alınca bir iki sene binerim inşallah
o zamana ucuzlar heralde bu meretlerde yakıt tüketimi çok hoşuma gidiyor volfün anlattıklarına göre mcx ile aynı
Cümleten hayırlı olsun diyelim.Ahmet Abi yağı alabildin mi?Dün acayip bir mesai geçirdim cinnet geldi, Yönetime döşedim atarlı bir maili.O kafa ile firma ismi bile yazmayı unutmuşum sabah farkettim.
Yarın akşam yola çıkıp tüm mesleki stresi arkamda bırakacağım an için kalan dakikaları sayıyorum.Yardırıcam Kuşadasına, artık sonunda baya tatil yapacağım sanırım.:cherry:
Yan çanta muhabbetine şöyle birşey alınır mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...mi-3-cepli-sok-fiyat-kampanya-133614760/detay
Gece aydınlatma konusunda ne söyleyebilirsin
Hayırlı Bayramlar millet ben köye kaçar:king:
Sonra satmayasın İnazumayıda :cherry: titan gibi :queen:
Fiyat hakkında bir bilgi paylaşmadı daha detaylı bilgiyi en kısa zamanda veririmAdil Abi yağ ile ilgili yorumları bekliyoruz,
Fatih kardeşim bekliyorum o halde, teşekkür ederim.Fiyat hakkında ne düşünüyor acaba?Haberlerini ve fotoğrafları bekliyorum :cat:
Rengi haliyle siyah çıktı ama iki parmağınızın arasına alıp ezdiğinizde halen kaydırıcı özelliği devam ediyordu :cat: su gibi olmamıştı yani :wiinkk:
---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 22:05 ----------
Arkadaşlar şu tarihten itibaren benim motor artık bende emanettir :cat: Benim karakızı Mericin 4 tekerle takas ettik eylül ortası motoru Merice teslim edip onun arabayı alıcam böylece Meriç kardeşimizide tekrar Wolf sahıbısı yaparak aramızdan ayrılmamasını sağlamış olduk :rendeer:
SYM WOLF alcam nasipse yeni sezona arkadaşlar :cat: