İsmimi düzelttim

Merhabalar .

Siteye öz kardeşim kayıt etmişti beni , ona tembih ederiz gerçek ismini kullanma diye . Beni kayıt ederkende Berke diye kayıt etmiş . :)

Bende tam güvenemediğim için ve ismim nadir bir isim olduğu için değiştirmemiştim . Artık gerçek ismimi yazmamın doğru olacağı kanısına vardım :).

Adım Berkut . Tekrar memnun oldum :) 1 senedir berke diye duruyordu , artık saçma gelmeye başlamıştı açıkçası :)

18 yaşındayım falan filan :) zaten az çok tanıştık 1 senedir. :) artık içim rahat etmedi , düzeltme yapmak istedim :)

Zaten çoğu kişi gerçek ismini kullanmıyor. Gerçek isim kullanmamak gibi bir takıntımız var herhalde.

Hayır , ondan değilde . Genelde bir günlük girer çıkarım gibi durum olunca gerçek bilgiler verilmiyor .Sonra kalıncada öyle devam ediyor ve değiştirilemiyor .

Kafkas kökenli misin ? Berkut,Rusça'da yırtıcı bir kuş adı,şahin yanılmıyorsam.

bnm gerçek adım kimseden korkum yok sanal isimler insanlara daha çekici daha gizli geliyor hoşuna gidiyo örneek:

pilajda bikini kızları görüp umursamayıp yolda mini etkek li kızı görüp woooww demek gb bişi.

saat 12 yi geçti yatmam lazım artık :)

vala bende göbek ismimi kullanıyorum kimlikteki ismim pek az bilinir daha güvenli bence :D bu sanki karşı tarafın modemini patlatıp kendi mac adresini degiştirmeye calısman gibi bişi lüzümü yok esasında :)

Doğrudur :) insan ilk kayıt olacağı yere genelde gerçek ismini yazmaz heleki çok çok nadir bir isimse. Kimin ne halt yediği belli değil bu devirde. Bende siteye güvenene kadar gizli kalsın istedim , daha önceden değiştircektim fakat bir kere kalınca yalancı gibi olmamak için değiştiremedim açıkçası. Artık gerçeği paylaşmanın vakti geldiğini düşündüm . İlk kayıt olduğum gibi soğuk bir site değilmiş , tam tersine bolca dostluk ve yardımlaşmanın olduğu bir site olduğunu anlayınca bende gerçekleri serdim ortaya :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar