cümleten selamün aleyküm. bu başlık altındaki bütün yorumları okuyup en sonunda üye olmaya karar verdim bir mg süper boy sahibi olarak. salih abi başlığı coşturmuş yazılarıyla sağolsunbir çok şey öğrendim motorla ilgili bilmediğim ve öğrenmeye devam edeceğim. benim sormak istediğim bi soru var. şöyle ki, motor şu an 900 de daha hiç bakıma götürmedim. ama geçenlerde km 500 deyken arayıp 500 bakıma getireceğimi söyledim, bayi ücretinin 55 tl olduğunu söyledi. iyi ki götürmeden önce burda okumuşum güven abi olsa gerek, sadece 15 tl yağ değişimi ücreti ödendiğini söylemiş. bu noktada emin misiniz yani ilk bakım ücretsiz mi ? eğer öyleyse bayiye bi telefon açmam gerekecek.
arkadaşlar cümleten bayramınızı kutlarım bayram tatilindeyim motorumu eve çıkartıp aküyü söktüm 15 gündür ayrıyım özledim keratayıyeni arkadaşlara hoş geldiniz diyerek teşekkür ederim, canlandırmaya çalışıyorum bu arada güven senin resimde yakışıklı bir at görüyorum hayırlıolsun diyeceğim aldın değilmi sonunda , allah kaza bela vermesin sevindim.
Cümleten S.a motorumu alalı 2-2 buçuk ay oluyo bi 500 de bakıma gittim ondan sonra 1000 de gel dedi işte 1150 de sıkıntı yarattı motor çevre yolunda gidiyoduk arkadaşla arkadaşımda 125 Mx Grumble var motorrdada performans egzozu var işte gidiyoduk böyle bi ses geldi ama ben aldırış etmedim çok arkadaşın egzozun sesi diye sonra ışıklarda yavaşladık bi ses vardı motorumda çııırrrr çırrrr yapıyo gaz verdikçe ama ses baya yüksek pazar günüydü çalıştığım yerdeki ustama sordum dinledi sesi sübabdab geliyo dedi motoru çok sıkıştırmışın dedi bugün binme motora git koy yarında sabahtan götür motoru servisine dedi ben şimdi yaparım ama gerek yok dedi sıfır motor garantisi var yapsınlar dedi işte olay temmuzun 28inde oldu ertesi gün götürdüm 3 saate çıkar dedi hem bakıma götürdüm hemde ses için işte 3 saat sonra gittim üst kapağı sökmüş sökerken içine çubuk varmış orda onu kaçırmış içine numaramı aldı olunca arıycaz sizi dedi aramıyolar 2-3 günde bi arıyom yapamamışlar hala yapamadılar ben Eskişehirliyim şuan Kırklareli Vizedeyim Cuma günü döncem ozamna kadar biter inşallah ozamanda bitmezse ne yapayım birisi bilgilendirebilir mi ????
Aldım abi, motosikletsiz yapamadım. Borç harç ettim, ikinci el ybr esd aldım. Daha iyileri senin olur inşAllah.
Yapmanız gereken şey, neden tamir edilmediğini öğrenmek. Yani parça mı bekliyorlar, yoksa başka bir sebebi mi var?
Neden tamir etmediklerini öğrenmeden, bence hiçbir şey yapmayın.
hayırlı olsun sedat, artık titremeyen bir motorun olmus, adana ya dönünce karsılıklı atları titretiriz kişnetiriz senle![]()
hayırlı ugurlu olsun güven koruma malzemelerinide en kısa zamanda temin edersin inşallah
Abi kıskansa da haklıdır hani. Ps kıskanılmayacak makine değil.![]()
ama ben enduro-cross a alısık oldugumdan beni kesmiyor, zaten scooter da sevmiyorum
bu arada merak edenler için şehir içi dur kalk trafikte
km de 175 krs da yakıt tüketimi var,
motoruda enjectionlu ve su sogutmalı