''Eski Dostlar''. ''1991''

BİR KERE BAKANLAR UNUTUR DERDİ GÜNAHI
BİZ HİÇ BU KADAR SEVMEDİK SİYAHI..
.

1991 model jawa type 639 modeli kenarda atılı duruyorken cürümesine razı gelmeyen arkadaşlar Jawa marka motorlarını
yeniden ayaklandırmak istediler ve bana ulaştılar.Gerekli parcaları temin ettikten sonra boya nikelaj işlemleri yapıldı.
Motor kısmı bilyalarından keçesine,biyel kolundan pistonlarına kadar yenilendi.Son aşamaya gelene kadar resimlendi.Toplam maliyeti 1900 tl dir.
Bitmiş muayeneden geçmiş halinide resimler koyarım.Herkese kazasız güzel günler dilerim.Bir ibrahim Bora yapımıdır.Arkadaşlar özel mesaj atanlar oluyor foruma fazla girmiyorum.Bu yüzden geri dönüşler geç olabilir.

sbr

yapılan emeğe paha biçilemez ama madden harcanan 1900lira, o motordan alınacak keyif karşısında hiçbir şey..

Elinize emeginize saglik.Muhtesem olmus.Imkan olsa da benim ruzgarliklari da size gondersem,bi elden gecirseniz.

Siyah güzeldir Bora.Ağır gösteriyor.Facedeki resimlerden ben baktım son haline .Bir resimde ben ekleyeyim kardeşim.Aynı motordur.Facesinden aldım koydum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
fevkaladenin fevkinde.:cat:

Dikkat ettiniz mi ? Forumda el işi ile uğraşan kimseler uğramıyor artık.Sende ayda yılda bir geliyorsun kardeşim.

Dikkat ettiniz mi ? Forumda el işi ile uğraşan kimseler uğramıyor artık.Sende ayda yılda bir geliyorsun kardeşim.
ESKİDEN HEPSİ BURADA OLURDU BİRŞEYLER YAPARLARDI,SİYASET KONULARI VARKEN KİM BAKAR BURDA Kİ MOTOR YAPIMINA.SIRADANLAŞTI ARTIK.BİRDE JAWA YA MOTOR ONDAN.
Bir arkadaş parca sıkıntısı var demiş ;
Jawanın parca sıkıntısı bulunmaz.50 yaşındaki jawaya bile hala parca bulunabiliyor...şurda mazisi 15 senelik motorlara tedarikcisi parca getirmiyor,motor sahipleri hep servislerden şikayetciyken jawanın hala bolca parcası var.Bakılacak yerleri bilmek gerek.

ellerine sağlık..hurdaya atmak yerine tekrar hayata döndürmek herkesin harcı değil..o 1900 tl ye ,,,, filan eklerim şunu alırım,manyakmısın diyen manyaklarada aldırış etmemelisin...:rendeer:

jawaya kim laf söyleyebilir motorun babası duygulandırdın :salut:burada bulunan bir abide jawa var onun fotoğrafı en kısa zamanda burada paylaşırım

şahane olmuş yine:rendeer:
bir zamanlar hayranlıkla bakılan, ve günümüzde yok olmaya yüz tutmuş modellerin dirilişini görmek çok güzel.

motoru yurt dışından mı getirttiler, eğer öyleyse kolay bir iş mi? +kdv gümrükte verip alınabiliniyor mu? sonrasında muayene için şasi numarası vs işletme olayları olur heralde ...

1900 tl'ye değecek bir çalışma bence, gayet güzel olmuş, ön cam, arka ve yanlara çantalar ile çok daha şık görünür ...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
motor TR plakalı abicim...

motoru yurt dışından mı getirttiler, eğer öyleyse kolay bir iş mi? +kdv gümrükte verip alınabiliniyor mu? sonrasında muayene için şasi numarası vs işletme olayları olur heralde ...

1900 tl'ye değecek bir çalışma bence, gayet güzel olmuş, ön cam, arka ve yanlara çantalar ile çok daha şık görünür ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------

ellerine sağlık..hurdaya atmak yerine tekrar hayata döndürmek herkesin harcı değil..o 1900 tl ye ,,,, filan eklerim şunu alırım,manyakmısın diyen manyaklarada aldırış etmemelisin...:rendeer:

Samet abi, 1900 tl ye ne eklerlerse eklesinler bu motorun verdiği zevki vermez...:cat:

motor Türkiye de Adanada.Yurt dışından gelen motor parcası vs yok bildiğim kadarıyla.

ben motor demekle motor bloğunu silindirleri karbüratörü vs kastetmiştim, gıcır gıcır yukarıda fotoları var ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar