12 Gün 8 Ülke

Çok güzel gezi olmuş.. Benzin fiyatlarını yazdığınız içinde teşekkürler.

Paylaştığınız ve anlatımınızın güzelliği için teşekkürler. Hala yüksek fiyatlar istenen YBR250 bu fiyatın boşuna istenmediğini göstermiş.

paylaşımınız için teşekkürler.yabancı diliniz varmıydı? dil bilmeyen bu gıttıgınız yerlerde sıkıntı çekermi?

harika gezi olmuş bence ve yorumlar mükemmel
biz oralar gidemeyiz ama bu cbf 250 nin yol performansı nasıl :) emeklerinize sağlık

Moderatör
İlhan abi, gezip durma, hadi geziyorsun paylaşıp durma bari :p İmrendiriyorsun adamı :)

Abi, sağlıklı, mutlu ve kazasız belasız nice kilometreler.

İlhan abi,
başından sonuna kadar oldukça lezzetli bir gezi olmuş,

inan ağzımın suyu aktı :p

kazasız belasız daha nice gezilere çıkmanız dileğiyle,
Teşekkürler Oğuz'cum,birlikte de gideriz İnşallah.
çok güzel bir gezi olmuş.fotolar ve anlatım harika.imrenmemek elde değil.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.:king:
Teşekkürler Bora bey,bizden de Selam ve Sevgiler,
Muhteşem bir gezi olmuş. Tebrikler.
Bulgar da uluslararası ehliyet istiyor ama 20 euro çorba parasına geçiyorsun. Şubatta ben öyle geçtim. Yeni ehliyetler yurt dışında
da geçerli olacağından artık bu dert kalmayacak. Alacağınız schengen çok giriş çıkışlı olmalı.
Teşekkürler,
harika fotolar,harika bir gezi,kapıldım gittim resmen,çok özendim,:cat:
tekerinize emeğinize sağlık,allah nicelerine nasip etsin,
allah bir gün bizede nasip etsin beraber çıkarız abi.
Teşekkürler,İnşallah.
abi çok güzel gezmişsin tekerine sağlık
ilerde birgün bosna hersek makedonya yı gezme hayellerin var insan memleketini görmeden olmaz değilmi?
Şimdiye kadar görmediğin kabahat Fatih.)
Çok güzel bir gezi yapmış ve aynı güzellikte rapor hazırlamışsınız, ellerinize sağlık. Bu tip uzun soluklu gezi raporlarını okuyunca içim kıpır kıpır oluyor doğrusu.
Teşekkürler,

---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:19 ----------

Çok güzel gezi olmuş.. Benzin fiyatlarını yazdığınız içinde teşekkürler.
Teşekkürler,
Tekerinize sağlık. :)
teşekkürler,
Paylaştığınız ve anlatımınızın güzelliği için teşekkürler. Hala yüksek fiyatlar istenen YBR250 bu fiyatın boşuna istenmediğini göstermiş.
Kesinlikle hakkediyor,
paylaşımınız için teşekkürler.yabancı diliniz varmıydı? dil bilmeyen bu gıttıgınız yerlerde sıkıntı çekermi?
Arkadaş biliyordu o yüzden rahattık,dil azda olsa kesinlikle gerekli,yoksa çok basit bir şey bile can sıkıcı hale gelebiliyor.
harika gezi olmuş bence ve yorumlar mükemmel
biz oralar gidemeyiz ama bu cbf 250 nin yol performansı nasıl :) emeklerinize sağlık
Teşekkürler,motor cbf değil ybr250 performansı iyi.
İlhan abi, gezip durma, hadi geziyorsun paylaşıp durma bari :p İmrendiriyorsun adamı :)

Abi, sağlıklı, mutlu ve kazasız belasız nice kilometreler.
Teşekkürler Erdem'cim,hep beraber İnşallah.

abi 10 numara 5 yıldız bir gezi olmuş .şu vize alma işi nasıl oluyor abi?

Süper bir gezi olmuş darısı gidemeytenlere ve unutmadan paylaşım için teşekkürler

abi 10 numara 5 yıldız bir gezi olmuş .şu vize alma işi nasıl oluyor abi?
Vize alma işinde ülkeden ülkeye ufak farklılıklar olmasına karşın genel olarak birbirine benzer.Vize almak isteyen kişiden bazı evraklar istenir bu evraklar incelenir,uygun görülürse vize verilir.Yunanistan için gerekli bilgiyi bu linkten öğrenebilirsin.

http://www.kosmosvize.com.tr

Süper bir gezi olmuş darısı gidemeytenlere ve unutmadan paylaşım için teşekkürler
İnşallah,teşekkürler.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Abicim geziniz mükemmel olmuş.Allah kaza bela vermesin

Tekeriz düz bassın

Abi Çok İyi Gezmişsiniz :) inş Darısı Bizim Başımıza Çok'da Güzel Anlatmışsın Bizde Allah Nasip Ederse 2 Haftaya İstanbul'dan Antalya'ya Gidecegiz :)

ilhan abi güzel gezmişsiniz cidden. balkan turu benimde aklımda, kısmetse 2014 baharında düşünüyorum. anlatımın yanı sıra bilgilendirmelerde gayet aydınlatıcı olmuş. tekerinize, yüreğinize sağlık. yollarda görüşmek üzere

Abicim geziniz mükemmel olmuş.Allah kaza bela vermesin

Tekeriz düz bassın
Teşekkürler,cümlemize İnşallah.
Abi Çok İyi Gezmişsiniz :) inş Darısı Bizim Başımıza Çok'da Güzel Anlatmışsın Bizde Allah Nasip Ederse 2 Haftaya İstanbul'dan Antalya'ya Gidecegiz :)
Teşekkürler,İnşallah.Size de şimdiden hayırlı yolculuklar,sorunsuz ve keyifli bir gezi temenni ederim.
ilhan abi güzel gezmişsiniz cidden. balkan turu benimde aklımda, kısmetse 2014 baharında düşünüyorum. anlatımın yanı sıra bilgilendirmelerde gayet aydınlatıcı olmuş. tekerinize, yüreğinize sağlık. yollarda görüşmek üzere
Teşekkürler,Gönlünüzdeki geziyi gerçekleştirmenizi temenni ederim,görüşmek üzere.

Bombastik gezi, helal olsun, kısa bi Ege turu yaptım motoru büyütür büyütmez, şu an önümde google earth açık ve ülke prosedürü okuyorum :) Kısa vadede hedefim Ankara'dan Karadeniz Sahil Yolu takiben Gürcistan :)

İlhan abim tekerine yüreğine sağlık maşallah çok güzel gezmişsin özendirdin bizi burda :)

Vallahi süper olmus, fotolari izlemekten büyük bir zevk aldim, ellerine saglik Ilhan Abi:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar