Mersinden Kanuni Teryy ve ben :)

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. geçen hafta bir 150 cclik kanuni teryy aldım 2,500 liraya mal oldu 6000 kmde 2012 model.

artık aktif olarak sitede takılmayı düşünüyorum öncelikle birkaç sorum var :) nereye kime sormalıyım sorusu ile başlayayım :d

Teşeküürler
1-motorum özellikle sıcakken rolantide istop ediyor karbüratör kirlenmiş olabilir dediler. cevap doğru ise ben temizleyebilirmiyim evet se nasıl önek video felan paylaşırsanız sevinirim.
cevap hayır ise başka neyden olabilir ve ben yapamazsam rtalama masraf ne kadar olur.
2- motoru karbom kaplatmak istiyorum yapanlar varmı maliyeti ne olur.
3-devrini alalı 4 gün oldu sigrota yaptırmam gerekir yeni yakın zamanda yaptıran varmı en uygun fiyat kimde var ?

Teşeküürler
1-motorum özellikle sıcakken rolantide istop ediyor karbüratör kirlenmiş olabilir dediler. cevap doğru ise ben temizleyebilirmiyim evet se nasıl önek video felan paylaşırsanız sevinirim.
cevap hayır ise başka neyden olabilir ve ben yapamazsam rtalama masraf ne kadar olur.
2- motoru karbom kaplatmak istiyorum yapanlar varmı maliyeti ne olur.
3-devrini alalı 4 gün oldu sigrota yaptırmam gerekir yeni yakın zamanda yaptıran varmı en uygun fiyat kimde var ?

1-Rolanti ayarıını kısmayı dene.karbüratör kirlenmiş olsa motor çalışmaz.
2-karbom yapma sana tavsiyem.
3-ben yaptırdım 115 tl ye en ucuzunu buldum.çok iyi zam gelmiş öncede 90 tl aşağısı birşeydi.15 gün için de yaptır.hayırlı olsun tekerin düz bassın :)

1-Rolanti ayarıını kısmayı dene.karbüratör kirlenmiş olsa motor çalışmaz.
2-karbom yapma sana tavsiyem.
3-ben yaptırdım 115 tl ye en ucuzunu buldum.çok iyi zam gelmiş öncede 90 tl aşağısı birşeydi.15 gün için de yaptır.hayırlı olsun tekerin düz bassın :)

teşekkür ederim karbon kaplamayı sadece benzin deposunun üst kısmına kaplatmayı düşünüyorum oda çizik çok var diye. 115 tlye hangi sigorta firmasına yaptırdın..

ve rolanti ayarını nasıl yapacağımı bilmiyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:52 ----------

20130729_212315.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar