Yamaha Xenter mat gri renkten satın aldım...Araştırmalarım da son bulmuş oldu bugun itibariyle...
Yamaha Xenter mat gri renkten satın aldım...Araştırmalarım da son bulmuş oldu bugun itibariyle...
Saol mustafa abi,ruhsat işlemler daha bitmedi malesef,bu hafta motoruma kavuşurum inşallah,arka çantasını da satın oldum...Ön camı daha sonra hallederim su an icin acelesi yok..Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullan![]()
Eyvallah kardeşimhayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin
Metin bey motorunuz hayırlı olsun.
Benim merak ettiğim bir husus var xenter ın üretim yeri neresi ?
Saolun,üretim yeri TAIWAN
Hocam şu an 260 km de motorum.Açık konusmak gerekirse en ufak begenmedigim bir nokta olmadı,Xenter harika bir scooter...Parasını son noktasına kadar hak ediyor.Kalite işçilik çok iyi,motor çok dengeli,hızlanması çok iyi,hersey harika ne diyebilirim ki.Kullanmaya kıyamıyorum o kadar diyim...(Motoru aldıgım ilk gün kırmızı ışıkta 3 tane genc başıma toplandı ve motorla ilgili bilgi aldılar,herkes bakıyor ve soruyor bişeyler.)
![]()
Merhaba. Ben de xenter 150 almayı planlıyorum. Forumdaki yorumlarınızın çok faydası oldu. Aprilia scarabeo önce ağır basıyordu. Oradaki forumda ciddi şikayetleri görünce vaz geçtim. Yamaha xenter konusunda yorumlar çok güzel. Merak ettiğim şey, bu motorun eksileri, dezavantajları ve kronik sorunları var mı? Düşünceleriniz nelerdir?
Benim aklıma ilk olarak arka frenlerin kampanya olması geldi. Şu anda 2009 yaz başı aldığım mondial 151rs modelini kullanıyorum ve sıfır aldığım motor şu anda 2650km'de. Yani pek kullanıyorum sayılmaz. Şehir dışı hiç kullanmadım ama ara sıra da kullansam daha konforlu, güvenli ve prestijli bir motor istiyorum.
Kırşehir'de yaşadığım için servis sorunu olacak. O nedenle sorunsuz olması çok önemli.
Ankara'da xenter ellerinde yokmuş. Çorum'da var. 7550tl diyorlar. Kargo masrafı da 200 tl civarı eklenecek. Beyaz renk düşünüyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum![]()
En son BOLU Mt ile yapmış olduğumuz BOLU-BEYPAZARI gezisinden sonra xenterim 4.000 km yi doldurdu yakında bakım için DÜZCE Dadaş motorun yolu gözüktü.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10680-%5Bbolu-mt%5D-motosiklet-grubu-67.htmlhttp://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10680-[bolu-mt]-motosiklet-grubu-67.html
beyler, garip birşey soracağım..
Xenter'ın kuyruktaki çanta takılan kısmı universal mi? yani tüm çantalar takılabilir mi oraya? (Kappa givi vs.)
yoksa sadece yamaha'nın orjinal çantası için mi uyumlu? tabla kısmından bahsediyorum?