Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Onunda olması imkan dahilinde :wiinkk: mesela ben bundan 6 ay öncesine kadar iki haneli kilolarda takılıp duruyodum ne güzel :santa:

F54

yalan konuşma iznikten bi foto atarım görürsün göbek ne kadar önden gidiyo diye:pl:

Ne güzel muhabbetler dönmüş böyle :mrgreen:

Akşam Adem Abimin yanına gideceğim bir isteği olan var mı?:queen: Accık kıskanın

Dün yeni tanıştığım SerkanBitez nickli abimizin dükkanına uğrayıp bir tıraş oldum, Serkan Abi hiç dükkanda duracak adama benzemiyor, vericen eline kağıt kalem gezsin, yazsın, anlatsın :)

F54

n'oldu yoksa 900gr zayıfladın mı:queen:
sakarya festivalinde görürüm seni 14 gün sonra koca göbek:p

900 gram zayıflamadım aksine 9000 gram şişmanladım :pale: nasipse görüşürüz inş. :cat: göbekleri tokuşturuz artıkın :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
modokoda çarsıdaydım bende zaten dukkanlar vardı oyıllarda.
sonra tamda o zamanlarda ferdı tayfur cok modaydı.bı sarkısı cıktı bıde klıp cektı.hadı gel koyumuze gerı donelım dıye.
ılahı bır ısaret olarak algıladım bende....
zaten ben gıderken nufus 5 mılyondu.benım boslugumu 12 mılyon oldu dolduramadılar.....

zaten köye dondukten 3 hafta gecmedı kı yaşar album cıkardı.....aldanırım,aldanırım dıye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------

:queen::queen::queen: :cat:

Ne güzel muhabbetler dönmüş böyle :mrgreen:

Akşam Adem Abimin yanına gideceğim bir isteği olan var mı?:queen: Accık kıskanın

Dün yeni tanıştığım SerkanBitez nickli abimizin dükkanına uğrayıp bir tıraş oldum, Serkan Abi hiç dükkanda duracak adama benzemiyor, vericen eline kağıt kalem gezsin, yazsın, anlatsın :)

[url]http://m1308.hizliresim.com/1d/3/r2cy8.jpg[/url]
Abi video ları halledersek iyi olur aslında. Ama olmazsa da mühim değil, canınızın sağlığı :)

kötaya nın bögründen kopmuş halk aşıgı egelim kırküç-i ve sakarya nın medar-ı iftiharı yıne motor aşıklarından ef ellidörd-i atışmış yine gendi aralarında.kaldıkı daha once uyarmıs ıdım kendılerını....eger burada kılo konusulacaksa göbegımle ezerım herkesı....ona gore...:flower:
murat kardesım berberler heralde babadan ogula nesıl galıba.abı bunların hepsı oyle.10-15 metrekare dukkanlarda şair oluo adamlar.:thumleft

kardeşlerim abilerim mübarek kadir gecenız kutlu olsun dualarınız kabul olsun cumlemız ıcınde dua edelım hep bırlıkte.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar