Honda Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Yamaha Tracer 700
Grenajı koruyayım derken düşünce şaseyi eğmeyin sonra. Tamam koruyuculuğu var ama şase acaba ne kadar sağlam ? Ben bir kere sola devirdim toprakta , ön çamurluk çizildi. Sol grenajın ucu hafif yere değdi o da düşürdüğüm yerin yapısından. Radyatör hasar görmedi. Debriyaj maneti döndü. Ayna yere değdi. Dönmeseydi kırılabilirdi. Bu yüzden hemen elcik koruma alıp taktım.

Baba tarafın italyan sanırım :p tasarım çok şık olmuş çünkü :)

Yani kaba saba durmuyor. Sevdim :cat: Bir de uzaktan çek de görelim, kim bilir belki rep veririm :mrgreen:
sağ ol syanur, orjinal koruma demirinin biraz değişiği oldu. orjinali 250tl imiş :(
bu biraz daha uzaktan

Ne kadara mal oldu Emre hocam? Gayet şık duruyor.
teşekkürler, 110tl. isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Grenajı koruyayım derken düşünce şaseyi eğmeyin sonra. Tamam koruyuculuğu var ama şase acaba ne kadar sağlam ?
vallaha benimde aklıma gelmedi değil ama adamlar orjinalini sattıklarına göre zararvermez heralde. koruma demirli ybr'lerin şasisi yamulmadığına göre crf ye pek bişey olmaz sanırım :)

Arkadaşlar merhaba benim küçük bir sorum olacak neden sahibinden. Com da çok düşük km ler crf var satılık bir de sabit 120 km sürat ile yolculuk yapılır mı bu motorla son olarak üretim yeri neresi.:)

Arkadaşlar merhaba benim küçük bir sorum olacak neden sahibinden. Com da çok düşük km ler crf var satılık bir de sabit 120 km sürat ile yolculuk yapılır mı bu motorla son olarak üretim yeri neresi.:)

Üretim yeri Tayland.

120 kmh ile yolculuk yapılır.

Evet sahibinden.com da düşük km ler var satılık.

neden sahibinden. Com da çok düşük km ler crf var satılık

Bu benim de dikkatimi çekti ve acaba insanların beklentisini karşılamıyor mu, bir heves alıp sonra yetersiz geliyor ve vaz mı geçiyorlar diye düşünüyorum ama bu soruya kesin bir cevap vermek zaten mümkün değil.

abicim merhaba
bence bu modeli alanlar spessial cross sanıp ta alıyor
sonra beklentilerini karsılamayınca da yok pahasına yada
yada kar amacı güderek :queen: bile satmaya calısıyor. baska sorun oldugunu sanmam

Memlekette kaç tane motorun tam değeri yada yeri bilindi veya bilinerek kullanılıyor ki bundan memnun kalsınlar...

(Bu gece bir isyankarlık çökmüş üzerimi :) )

Bu benim de dikkatimi çekti ve acaba insanların beklentisini karşılamıyor mu, bir heves alıp sonra yetersiz geliyor ve vaz mı geçiyorlar diye düşünüyorum ama bu soruya kesin bir cevap vermek zaten mümkün değil.

enbaşta bizim milletimizde son hız beklentisi var, 250cc lik makina nasıl olurda 150-160km hız yapamaz???
cenkito'nun dediği gibi spesyal makina beklentisi de var.

Anlamadım şimdi ne demek bu spesyal motor:) bir de aklıma takılan bu motor tayvan üretimiymiş japon kadar sağlam olur mu?

Anlamadım şimdi ne demek bu spesyal motor:) bir de aklıma takılan bu motor tayvan üretimiymiş japon kadar sağlam olur mu?

muttalip abi special motordan kastım tam cross,
genelde iki zamanlı filanda oluyorlar, plaka cıkartılamayan
cok güçlü ve seri makinalar,
tabi bir o kadar da bakım aralıkları kısa ve masraflı motorlar,
mesela sınırlandırılmıs gücü 63 hp olan 570 cc bu model gibi
http://www.husaberg.com.tr/FE570.htm

muttalip abi special motordan kastım tam cross,
genelde iki zamanlı filanda oluyorlar, plaka cıkartılamayan
cok güçlü ve seri makinalar,
tabi bir o kadar da bakım aralıkları kısa ve masraflı motorlar,
mesela sınırlandırılmıs gücü 63 hp olan 570 cc bu model gibi
http://www.husaberg.com.tr/FE570.htm

114kg 63hp :) uçak mubarek
90kg 40hp olan 125liklere ne demeli :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

yalnız resimseki husaberg 2zamanlı değil 4zamanlı cenkito. 570cc olup birde 2zamanlı olsa 100hp filan olurdu heralde :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

yalnız resimseki husaberg 2zamanlı değil 4zamanlı cenkito. 570cc olup birde 2zamanlı olsa 100hp filan olurdu heralde :D

Hondanın 2 zamanlı 500cc leri var. Adam tarla eşiyor :D youtube da videoları var.
https://www.youtube.com/watch?v=ge67XgcaoVM

Bende YZ125 var yamaha 125cc iki zamanlı. Ayrıca KLX250 de var. KLX ile mukayese edilemez. Special makinaya binen adam zaten normaline binemez :D

yalnız resimseki husaberg 2 zamanlı değil 4zamanlı cenkito. 570cc olup birde 2zamanlı olsa 100hp filan olurdu heralde :D

biliyorum dört zamanlı oldugunun farkındayım en güçlü verebilcek örnek bu denk geldi
sınırlandırılmıs 63 hp

Motorumu satıp crf nin supermoto ya çevrilmiş halini kullanmayı düşünüyordum,yolum düştü honda anes'e uğradım 2. el bir crf vardı hah dedim tam aradığım şey,şöyle üzerine bir oturuvereyim dedim o ne ohaa... mekan biraz dardı onunda etkisi olabilir ama binmek bir dert inmek zaten mümkün değil :) top case vardı belki o da biraz engel olmuş olabilir ama çok yüksek geldi.Bu arada da boyum çok kısada değil 1.77. Bu motoru trafikte cirit atarak kullanan arkadaşlara helal olsun diyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar