cbr 250 mi satıp fazer 600 veya CBF 600 ...

evet arkadaşlar cbr250 mi satıp fazer (2006 model )yada honda cbf 600 (2006 model )alsam zararlı çıkar mıyım mantıklı bir seçim olur mu.?

neden mi söylüyorum çünkü biri 2011 model diğerleri 2006 model bakımları eski oldukları için bana masraf çıkarır mı 3 bin 5 bin km sonra.

neye nasıl güvenebilirim .

gözüm bu yüzden korkuyor. başka göremedğim sebebler de vardır belki. sizin yorumunuz nedir.

dip not: inanılmaz sakin motor kullanırım :)

gözün bu yüzden korkuyosa almamalısın...istediğin kadar temiz olsun değişmesi gereken parçaları var...bu da masraf demek...hele bi de ikinci elin sürprizlere açık olduğu düşünülürse..

fazer derim ben. neden dersen fiyat ve parca konusunda seni üzmez kolay erişebilirsin.
12.5 aldıgın bir fazeri 1000 lira 1500 lirayı agır bakımlarını yapıp binersin.
kışın temizde bulabilirsin, buna gerekte kalmaz.
ama şuan piyasa 1000 1500 tl filan yukarlarda seyrediyor..

fazer in parçaları hem kolay bulunur hem de ucuz diyorsun yani.. ortalama değeri ne kadar 12 bin mi

sigorta vs biraz masraf derken 13.000 öyle mi

fazer in parçaları hem kolay bulunur hem de ucuz diyorsun yani.. ortalama değeri ne kadar 12 bin mi

sigorta vs biraz masraf derken 13.000 öyle mi
valla temiz bi fazeri kışın daha ucuza bulabilirsin. şuan 13 14 civarında iyi motorlar var fazer fz6 2006 modellerdne yukarıya bak.
fazerin parcaları rakiplerine göre ucuzdur.
40 binde fazer alsan kazasız eli yüzü düzgün.
filtreler ön arka fren balatası debriyaj filan bujileri ıvırı zıvır yagı suyu 1000 lira masraf yapar 3-5 sene binersin başın agrımaz..
ileride bir çift lastik takarsın
r6 motor bloguna sahip 98hplik bi makina, gazı acınca uzar, canta seti cok güzel olur.
satarken en rahat şekilde satarsın,
yani benim elimde 12 bin tl civarında param olsa alacagım motosiklet o olurdu.
korkma sevdiğin bir ustan arkadaşın yada motora sahip biri varsa konuşup sorabilirsin

fazer s2 almaya bak yanı abs lı olanı bende de fazer var 2012 fz8 abs normal frenlı alma sakın cunku arka lastık frenlemede cok kayıyor onun ıcın abs lı almalısın

konu dışı ama neden satıyorsun cbr 'ni ?

Sanırım yükseltmek için satıyor arkadaş. Ben de CBR125 aldım. Alırken ki düşüncem hem yeni başlamış olmam hem de 100-110 km hızlar benim için yeterli diyordum. Fakat bir süre sonra yeterli gelmemeye başlıyor. Önümüzdeki yaz 250 almayı düşünüyorum. Bir süre sonra o da yeterli gelmeyecek sanırım.

Süratli motor kullanmam ama bazen ihtiyaç olabiliyor. Mesela 80-90 km hızda giden bir otobüs yada kamyon solluyorsunuz, arkanıza 140 km hızla biri yapışıyor. Sizin o kamyonu sollamanız 15 saniye sürse bile, bu trafikte çok uzun bir zaman. Biraz gaz verip otobüsü sollayıp yol vermek gerekiyor fakat CBR125 ile bunu yapmak mümkün değil.

250'lik motoru da bir süre kullanınca sanırım o da kesmiyor :)

Vitesli motora yeni başladığımdan dolayı 125 aldığım için hiç pişman değilim.

Sanırım yükseltmek için satıyor arkadaş. Ben de CBR125 aldım. Alırken ki düşüncem hem yeni başlamış olmam hem de 100-110 km hızlar benim için yeterli diyordum. Fakat bir süre sonra yeterli gelmemeye başlıyor. Önümüzdeki yaz 250 almayı düşünüyorum. Bir süre sonra o da yeterli gelmeyecek sanırım.

Süratli motor kullanmam ama bazen ihtiyaç olabiliyor. Mesela 80-90 km hızda giden bir otobüs yada kamyon solluyorsunuz, arkanıza 140 km hızla biri yapışıyor. Sizin o kamyonu sollamanız 15 saniye sürse bile, bu trafikte çok uzun bir zaman. Biraz gaz verip otobüsü sollayıp yol vermek gerekiyor fakat CBR125 ile bunu yapmak mümkün değil.

250'lik motoru da bir süre kullanınca sanırım o da kesmiyor :)

Vitesli motora yeni başladığımdan dolayı 125 aldığım için hiç pişman değilim.

haklısın bende allahın izniyle seneye cbr250r alacam sormamdaki amaç bi arıza felanmı verdi demekti :)

haklısın bende allahın izniyle seneye cbr250r alacam sormamdaki amaç bi arıza felanmı verdi demekti :)

arkadaşın bahsettiği gibi yükseltmek amaç...

ben buna ek olarak sesi olsun istiyorum ,yani yüksek sesten ziyade tok bi ses. 4 silindiri hissetmek .

yokuşlarıda o beygir gücüyle tırmansın :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------

valla temiz bi fazeri kışın daha ucuza bulabilirsin. şuan 13 14 civarında iyi motorlar var fazer fz6 2006 modellerdne yukarıya bak.
fazerin parcaları rakiplerine göre ucuzdur.
40 binde fazer alsan kazasız eli yüzü düzgün.
filtreler ön arka fren balatası debriyaj filan bujileri ıvırı zıvır yagı suyu 1000 lira masraf yapar 3-5 sene binersin başın agrımaz..
ileride bir çift lastik takarsın
r6 motor bloguna sahip 98hplik bi makina, gazı acınca uzar, canta seti cok güzel olur.
satarken en rahat şekilde satarsın,
yani benim elimde 12 bin tl civarında param olsa alacagım motosiklet o olurdu.
korkma sevdiğin bir ustan arkadaşın yada motora sahip biri varsa konuşup sorabilirsin

teşekkür ediyorum ..
kışın 12 bin liram olucak.. bakalım cbf 600 de hiç fena değil fazer kadar gösterişli bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar