Her fırmada oldugu gıbı bunlardada her servıse goturulur bakımını hayrına yapmıcak adam zaten git mi dicek :mrgreen:
Fakat megelli 26 beygır yzf 15 beygır kafam karıstı nasıl nerdeyse aynı hızları yaparlar kı :silent: Siz ikisinide kullanmıs bırısı olarak hangısını tavsıye edersınız gorunus serılık kalıte ve 2 sene kullanmak ıcın hangısı daha uygun özel mesajdanda konusabılırız ama benım ıcın cok onemlı bı konu fıkırılerınız cok onemlı![]()
Kalite olarak Yzf R125 tabi. Çok beğenmiştim motoru. Kalitesi tartışılmaz. Onedenle megelli ile karşılaştırmam bile. Yzf nin tek eksi yanı 125 lik olması. Hız konusunda hiç tatmin etmiyor. Ben hız tutkunu değilim. Çok basmam zaten acemiyim hızlı gitmememesi benim lehime diye düşünüyordum. Ama hızlı ve seri motor çok lazım oluyor trafikte. Bir açıdan da ilk motor olarak r125 i secerek iyi yaptım diyorum çünkü redline insan evladını tahrik ediyor, gazı köklüyorsun ister istemez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
kardeşim sen devri yakalayamıyorsundur yada motoru 1500e kadar iyi rodaj yapamadın ben suan 1900deyım ve 4 snde 100e çıkıyorum max 161 km gördüm dahada giderdim belki ama tünel bitti yine malesefhep tünel bende ama 145den sonra yavaş yavaş hızlanıyor birazda motora yatman lazım komple kafanı siperligin altına sok rüzgarı kesmesin ve rüzgar ters yöne esiyorsada hızında gözle görülür bi yavaşlama olabilir rüzgarı arkana alıp basıcaksın ama diğer türlüde ben 130-140 arasına cok rahat cıkarıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
Benim motor daha 700 km de. Motoru mümkün oldukca zorlamıyorum. Ancak bir iki hız denemesi yaptım o da 140 da bittiMotoru devrinde kullanma olayını belki beceremiyorum. Vitesleri hangi aralıklarda değiştiriyorsun.