sen ilk yazdığında da tahmin ettim, kardeşinden borç aldın o da bende para verdim diyerek sürekli motoru senden istiyor sanırım.. ver o zaman parasını kurtul 1.5 lira için 10 liralık motoru satmaya değer mi ya?
Aslında borç değil ya.
Kardeşim geçen sene kendi parasıyla Mondial Mg125 almıştı. Sonra onun üzerine 1.500 TL ekledim ve 2005 Cbr 125 aldım. Güzel motosikletti ama hem gitmiyordu hem de çok masraf çıkarıyordu. Ben de Cbr 125'in üzerine bankadan çektiğim bir miktar krediyi de ekleyip Cbr 250'yi aldım.
Şimdi kardeşim laf yapıp duruyor. Evde de sorun çıkıyor. Bu yüzden annemin baskısıyla böyle bir karar almak zorunda kaldık. Ayrıca şimdi kardeşime Mondial'e verdiği parayı versem de tatmin olmayacak. Kendi aldı sanıyor bu motosikleti.
Bu yüzden en mantıklısı motosikleti satıp krediyi kapattıktan sonra kalan parayı bölüşmek olacak diye düşünüyorum.
Krediyi kapatınca taksit miktarı kadar parayı 2014 motosiklet fuarına kadar biriktiririm. İşler yolunda giderse o paranın üzerine kredi çekip fuardan yeni bir motosiklet alabilirim.
Ya da alamam, belli olmaz. Hayırlısı artık . . .