TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar az önce tvs ile ilk yarışımı kaybetmiş bulunmaktayım bir yanım sevnç dolarken 1 yanı hüzün dolu :salut:
İskele yolundan 1 tane siyah cbr 250 ile karşılaştım ışıklarda durduk yeşil yanmasıyla ikimizde fırladık 9bin devirde vitesleri attım.Ben 100 km sürate geldigimde 15-20 metre fark açılmıştı bile :) 250 lik motorla bukadar sonuç oluyorsa cbf ile yolda oynarım gibime geliyor :)
Ne diyon sabri abi durum için motorun rodajını iyi yapmışmıyım ?

sbr

arkadaşlar az önce tvs ile ilk yarışımı kaybetmiş bulunmaktayım bir yanım sevnç dolarken 1 yanı hüzün dolu :salut:
İskele yolundan 1 tane siyah cbr 250 ile karşılaştım ışıklarda durduk yeşil yanmasıyla ikimizde fırladık 9bin devirde vitesleri attım.Ben 100 km sürate geldigimde 15-20 metre fark açılmıştı bile :) 250 lik motorla bukadar sonuç oluyorsa cbf ile yolda oynarım gibime geliyor :)
Ne diyon sabri abi durum için motorun rodajını iyi yapmışmıyım ?

üzülmene hiç gerek yok..olması gereken olmuş zaten..bi daha da 250liklere gaz basma:p

Motoru deniyim diyerekten bastım ama pekte kötü olmadı motorumu dahada sevmeye başladım :)

mehaba arkadaşlar,

4 günlük yeni apache kullanıcısıyım, hem de yeni motosiklet sürcüsüyüm :) bana hasanpaşa, kızıltoprak civarında bulunan tamirci, lastikçi vs. önerebilir misiniz? numaraları da olur acil durumda nereyi arayacağımı bileyim istiyorum.

mesela yağ ve yağ filitresi alıcam bunun gibi şeyler için vs.

şimdiden sağolun..

Fikirtepe'de hızırbey'de aydın motor var bilirsin zaten iyi diyorlardı.Hayırlı uğurlu olsun.

hadi ya iyi demedin ya şimdi uğur :pale:

valla bana garip geldi, Inazuma kalitesine pek yakışmamış gibi :pale:

bu arada Karamürsel iftarına bir siyah inazuma gelmişti, ufak bir rüzgarlıktaktırmıştı. çok yakışmıltı. hatta sabri de gördü..

tek kötü yanı adam yurtdışından sipariş ettirmiş diye hatırlıyorum, baya pahalı idi. onun benzeri daha ucuza bulunur diye düşünüyorum.
aslında öyle bir şey taktırsan çok şık olur :cat:

sbr

valla kanka evet bende gördüm o inazuma camını. gerçekten on numara olmuştu. ama fiyatını öğrenince hastaneye zor yetiştirdiler.iftarı kaçırdım valla.. sanada söyleyemedim utancımdan. puig daha yeni çıkarmış inazuma için.. ahanda aşşaaada

jreo13.jpg

ne alıyonuz la grup murup yapıyorsunuz?
sabri bana gelirken 14 dişli al parasını verecem =)

bende öglenden beri onu araştırıyorum yabancı bi sitede aynı senin dedigin gibi diyor çagatay 60/55 lik h4 diye 35/35 likler hs1 diye geçiyormuş.Fiyatını bilmiyorum ki aldı abim bayramda elime ulaşıcak bakalım pahalı bişey degildir diye tahmin ediyorum .Osram night breaker yokmuş oradada bakalım inş memnun kalırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar