TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sbr

hacı vites araları uzasın istiyorum. yoksa cabuk haşat edecem ben bunu. 100 nasıl oldu anlamıyorum bu motorla bi bakıyorum kalktıktan sonra 80 olmuş redline giriyor.
son hızı 10 15 artırmak, vites aralarınında uzamasını istiyorum.
8 bin devirden sonra titriyor zaten bu meret ..

zevk alamazsın benden söylemesi:) senin şu an hissettiklerini bende hissetmiştim..bu kadar yuksek devire dayanmaz bu makıne diyordum..sonra siktr et dedim kendi kendime..sürekli yapıştırıyorum..16000 oldu sıkıntı yok..şimdi bile özlüyorum 13 dişliyi ama biraz 14 takılcam..

abi işte iki kablo aküyü şarj ediyor oda toplamda 1 amper enerji üretiyor diğer kabloların hepsi fara gidiyor ön far ac çalıştığı için direk bağlı regülatör acyi dcye çevirip aküyü şarj ediyor 1 amperle regülatörü bulabilsem toplam iş saat sürmez

100wattın hepsi aküye gitmiyor ki amper önemli burada sabit 3.2 amper çeken alete 1 amper enerji veriyorsun oda aküdeki olanı kullanıyor ve aküyü bitiyor

evet Çağatay sen tam teşhisi koymuşsun şimdi taö olarak anladım

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

arkadaşlarön cama karbon ve fara folyo kaplaması yaptırdım güzel oldu tavsiye ederim

özellikle sabri kanka sen bak senin ön cama uygulayalım

uinf.jpg

qjw6.jpg

hvz0.jpg

selamlar. benim motorun zincirinden ses geliyodu, ya ön dişli ya da zincirden, gittim burdaki motorcuya ön dişli değişçek dedi. sadece önü değiştirdi 14 yaptı motor titreşim açısından rahatlasa da gidişini sevmedim bir de ses daha da çok arttı. ne zincir ne arka dişli değişmedi sadece ön dişliyi değiştirdi eski dişlinin dişler yemiş dedi ama bakıyorum ikisi arasında fark yok.

sbr

kanka kafayı güzel göstermiş..alalım folyoda benimkini de kaplayalım:)

sbr

selamlar. benim motorun zincirinden ses geliyodu, ya ön dişli ya da zincirden, gittim burdaki motorcuya ön dişli değişçek dedi. sadece önü değiştirdi 14 yaptı motor titreşim açısından rahatlasa da gidişini sevmedim bir de ses daha da çok arttı. ne zincir ne arka dişli değişmedi sadece ön dişliyi değiştirdi eski dişlinin dişler yemiş dedi ama bakıyorum ikisi arasında fark yok.

sen bi daha o motorcuya gitme:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------

her ne kadar tam tutturamasamda şu şekil bişey olabilir:cherry:

2mocv21.jpg

evet kanka aynı oluyor burda komşuda var aynı sarı oda farı sarı yapmış güzel olmuş ister gel kafayı cilalayalım istersen karbon yapalım

karbon paralı cilalama bedava benden :mrgreen:

sbr

kanka kafayı cılalayalım, tutmazsa karbon alıp kaplarız..ben kaplıyorum ya çok zor bişey değil. çok detay olsaydı zor olurdu ama siperliğin zemini düzgün..

kanka kafayı cılalayalım, tutmazsa karbon alıp kaplarız..ben kaplıyorum ya çok zor bişey değil. çok detay olsaydı zor olurdu ama siperliğin zemini düzgün..

tmm o zaman pazar günü gelirsin hem korumayı takarız hem kafayı cilalarız hemde dümbüldek suyuna giseriz :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

arkadaşlarön cama karbon ve fara folyo kaplaması yaptırdım güzel oldu tavsiye ederim

http://imageshack.us/a/img856/2332/uinf.jpg

http://imageshack.us/a/img46/7897/qjw6.jpg

http://imageshack.us/a/img32/3816/hvz0.jpg

abi demir arabalara sürtmüyor mu yoksa yakın çekim diye mi büyük gözüküyor

mehaba arkadaşlar,

4 günlük yeni apache kullanıcısıyım, hem de yeni motosiklet sürcüsüyüm :) bana hasanpaşa, kızıltoprak civarında bulunan tamirci, lastikçi vs. önerebilir misiniz? numaraları da olur acil durumda nereyi arayacağımı bileyim istiyorum.

mesela yağ ve yağ filitresi alıcam bunun gibi şeyler için vs.

şimdiden sağolun..

sbr

mehaba arkadaşlar,

4 günlük yeni apache kullanıcısıyım, hem de yeni motosiklet sürcüsüyüm :) bana hasanpaşa, kızıltoprak civarında bulunan tamirci, lastikçi vs. önerebilir misiniz? numaraları da olur acil durumda nereyi arayacağımı bileyim istiyorum.

mesela yağ ve yağ filitresi alıcam bunun gibi şeyler için vs.

şimdiden sağolun..

05365703429 sabri gür.. her türlü probleminde yardımcı olur:)

öncelikle hayırlı olsun

ümraniyede yaşar motor

göstepede aydın motor

küçükyalıda salgın motor

kağıthane sürat motor

var hangisi sana uyarsa oraya götürebilirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

05365703429 sabri gür.. her türlü probleminde yardımcı olur:)

reklam kokan hareketler bunlar mayk....:queen:

http://imageshack.us/a/img856/2332/uinf.jpg

http://imageshack.us/a/img46/7897/qjw6.jpg

http://imageshack.us/a/img32/3816/hvz0.jpg

yanlış anlama ama biraz garip durmuş ya :cyclopsan

yani mat ama döşeme naylonu gibi olduğu için pek iyi gitmemiş gibi, motorun o parlaklığına gölge düşürmüş sanki :salut:

s.a arkdaşlar yaklaşık 2 aydır forumu takip ediyorum dün itibariyle isotlardan apache imi aldım ama eylülde mersine yollıcaklar orada ögrenciyim öncelikle gelirseniz beklerim birz uzak ama.. öncelikle ilk vitesli motorsikletim rodaj da neye dikkat edeyim aldıgımda yapmam gereken şeyler ne yağ kontrolleri olsun siz tecrübeli abilerimden fikirlerinizi bekliyorum iyi ramazanlar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar