TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

üstadım geçmiş olsun bende senin gibi 3000km ye kadar orjinal lastik kullandım ve düştüm doğal olarak bende de fazla bişey yoktu hemen hemen aynı hasarları aldım. sonunda tak dedi senin gibi lastikleri değiştirdim sonuç çok şükür kayma bile yok kullandığım lastik metzellerm22 taktirdiğinda anlayacaksın öncesinde jantın üzerinde gittiğini takınca yeri vakumluyo ve yeri gerçekten iyi tutuyo saygılarımı sunuyorum kazasız belasız.

Abiler kardeşler herkese selamlar. iki üç gün içinde İzmir'den Mersin istikametinde yolculuk yapacak olan var mı veya ortalarda katılmak isteyen? Birlikte gitmek daha keyifli olacaktır. Bunu takıldığım diğer konulara da yayacağım...

olaki köylere gezmeye falan giderseniz köy sularına dikkat edin ben pazar içtim mideyi bozdum 3 ilaçla hala daha toparlayamadım:)

Teşekkürler arkadaşlar o zaman bende mecburen metzeler me 22 ön 3.00 arka 3.50 alıcam başka bi seçenek yok aklıma yatan .

Merhaba arkadaşlar dün ufak bi kaza geçirmiş bulunmaktayım sabah işe giderken bi logar kapağının yanından bi refleks yapayım derken aniden istemsiz bir ön frenin kurbanı oldum ön teker kaydı yan bir şekilde ve beni sağa doğru direk omzum üstüne yapıştırdı sonra kafam yere çarptı ama korumalar vardı üzerimde. sağolsun arkadaş denk geldi sabah sabah getir götür yaptı daha sonra da motora baktım ön kafa grenajında bi 10 cm çizik çatlak var arka sinyal kırık ön sinyal çizik sağ taraf bunlar egsozda çizik vs fazla bir masraf yok. Siz siz olun şehir içi dışı demeyin korumalarınızı kullanın. Düştüğüm O an omzum çıkmış tahminim 4 saat kolumu kıpırdatamadım hastanede acilde de hiç bir şey yok kırık çıkık film çekip gönderdiler ondna sonra çat dedi oturdu hissettim ama 4 saat çektim acısını şimdi sadece ağrı var.

abi geçmiş olsun lastikleri değiştirmek en mantıklı iş metzeler bulursa hiç kaçırma ircte iyi fakat parlak asvaltta ani fren yapınca anında arkayı kilitliyor o doktoru da sağlık bakanlığına şikayet etdin herkes adam gibi yapmalı işini hele ki hayati konularda iki kat daha dikkatli olmalı

arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.size bi sorum olucak bugün farkettim motorun egzoz'unda lastiğin bittiği hizada ufacık bi delik var ama muntazam bi delik acaba tüm apache lerde varmı yoksa benimkinde bi sıkıntımı var egzozum delinmiş sanırım.

arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.size bi sorum olucak bugün farkettim motorun egzoz'unda lastiğin bittiği hizada ufacık bi delik var ama muntazam bi delik acaba tüm apache lerde varmı yoksa benimkinde bi sıkıntımı var egzozum delinmiş sanırım.

tüm motosiklet egsozlarında var o delik. egsozda buharlaşmadan dolayı su birikir. su egsozu çürütür. bu deliklerle biriken su atılır. kışın egsozdan su damlar dikkat edersen..

ön sağ pege yakın olan bir tane var içinden hava çıkar hatta su tutarsanız oradan tahliye ediyor onun dışında ben hiç delik görmedim perçinlerin ki krater gibi olur oyuktur ama delik olmaz

Arkadaşlar bir arkadaşım kurye işine başlayacak 2012 apache arıyor en geç 2 güne alması şart bana çok yalvardı ama ben satmaya kıyamadım forumda satan arkadaş varsa irtibata geçelim

Alıntı yasinay9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
tüm motosiklet egsozlarında var o delik. egsozda buharlaşmadan dolayı su birikir. su egsozu çürütür. bu deliklerle biriken su atılır. kışın egsozdan su damlar dikkat edersen..

aynen o delik hep kotla biniyodum farketmedim bugün farkettim.bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

ön sağ pege yakın olan bir tane var içinden hava çıkar hatta su tutarsanız oradan tahliye ediyor onun dışında ben hiç delik görmedim perçinlerin ki krater gibi olur oyuktur ama delik olmaz

teşekkür ederim.

kompresörden anlayan var mı yeni spiral hortum ve adaptörlerini aldım fakat vidalı olan yerleri kaçırıyor acaba araya keten tarzı birşey mi koymak gerekir

sabri sen 14 ön dişliye ne kadar vermiştin?
ve arkayı 43 dişli yapsak nasıl olur ?
kanka pahalı kaçmazsa bu tarafa gelirken getirirmisin
parası neyse ben veririm gelince

sbr

sabri sen 14 ön dişliye ne kadar vermiştin?
ve arkayı 43 dişli yapsak nasıl olur ?
kanka pahalı kaçmazsa bu tarafa gelirken getirirmisin
parası neyse ben veririm gelince

dişli ne kadar bılmıyorum. bakıma toplam bi para verdim ama çok birşey değil ya 5-10 lira gibi bişeydir..ben biraz 14/44 takılcam sonra zinciri değiştireceğim zaman 13/43e doncem..o zman 5.vites ölmez.. getirrim ben sana dişli

Sabri abi osram Night Breaker 35 watt bulamıyorum hepsi 60/55w bildigin bi link varmı sipariş edebilecegim ?

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...-150'ye-ledli-on-far-ohh-be-dunya-varmis.html
Şöyle bişeyi nasıl yaparız hiç bir bilgi yok hakkında adı bile ne hala tam çözemedim arıyorum arıyorum yok :silent: belki adını bulsam google dan detaylı bilgiler edine bilirim . power led , cree led yazıyorum hep yabancı siteler çıkıyor ya hong kong yada abd türkiyede nasıl hallediyorlar bu işi sahibinden de bi ilan gördüm 350 lira fiyat çekmiş böyle pahalıya mı mal oluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar