verdiğin linkte bile bulamadım 35 watthepsiburada nerden tedarik ediyormuş
![]()
kanka benim farlar nasıl
verdiğin linkte bile bulamadım 35 watthepsiburada nerden tedarik ediyormuş
![]()
kanka benim farlar nasıll:
l:
l:
kanka benim farlar nasıll:
l:
l:
kanka bana en son selektör yaptıktan sonra göz doktoruna gittim.. 7 numara hipermetrop olmuşum![]()
Merhaba arkadaşlar dün ufak bi kaza geçirmiş bulunmaktayım sabah işe giderken bi logar kapağının yanından bi refleks yapayım derken aniden istemsiz bir ön frenin kurbanı oldum ön teker kaydı yan bir şekilde ve beni sağa doğru direk omzum üstüne yapıştırdı sonra kafam yere çarptı ama korumalar vardı üzerimde. sağolsun arkadaş denk geldi sabah sabah getir götür yaptı daha sonra da motora baktım ön kafa grenajında bi 10 cm çizik çatlak var arka sinyal kırık ön sinyal çizik sağ taraf bunlar egsozda çizik vs fazla bir masraf yok. Siz siz olun şehir içi dışı demeyin korumalarınızı kullanın. Düştüğüm O an omzum çıkmış tahminim 4 saat kolumu kıpırdatamadım hastanede acilde de hiç bir şey yok kırık çıkık film çekip gönderdiler ondna sonra çat dedi oturdu hissettim ama 4 saat çektim acısını şimdi sadece ağrı var.
arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.size bi sorum olucak bugün farkettim motorun egzoz'unda lastiğin bittiği hizada ufacık bi delik var ama muntazam bi delik acaba tüm apache lerde varmı yoksa benimkinde bi sıkıntımı var egzozum delinmiş sanırım.
arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.size bi sorum olucak bugün farkettim motorun egzoz'unda lastiğin bittiği hizada ufacık bi delik var ama muntazam bi delik acaba tüm apache lerde varmı yoksa benimkinde bi sıkıntımı var egzozum delinmiş sanırım.
ön sağ pege yakın olan bir tane var içinden hava çıkar hatta su tutarsanız oradan tahliye ediyor onun dışında ben hiç delik görmedim perçinlerin ki krater gibi olur oyuktur ama delik olmaz
sabri sen 14 ön dişliye ne kadar vermiştin?
ve arkayı 43 dişli yapsak nasıl olur ?
kanka pahalı kaçmazsa bu tarafa gelirken getirirmisin
parası neyse ben veririm gelince