- Konu Yazar
Değerli büyüklerim ve arkadaşlar foruma yeni üye oldum...Malum şehiriçi trafiği ve avcı olduğumdan dolayı arazide de kullanacağımdan dolayı motor almaya karar verdim...İlk etapta cup almayı düşünüyordum özellikle yamaha crypton...Sonra bazı sitelerde 100 cc debriyajlı motorları gördüm ve kafam karıştı...Şunu özellikle belirtmek isterim asla ve asla hızla işim yok...Sürat açısından motor aramıyorum..Bana sağlam ve dayanıklı motor lazım..Yamaha cryptona biraz yere yakın dediler ama kuvvetli motor dediler..Yarıotomatik açıkçası hiç kullanmadım...Debriyajlı kullandım...100 cc debriyajlı ve 5 vites motorlar var çelik ve motoran marka...Bunlar nasıldır?Arazide de işimi görürmü?Genelde patika yokuş arazi...Son sorum bu cup lar la yokuş aşağı inerken sürekli frenle inmek gerekiyo oda balata falan bırakmıyo demişti bi arkadaş..Doğrumudur? Sonuçta yarıotoda da düşük viteste yokuş aşağı frensiz inilemezmi?Aslında çine de bulaşmak istemiyorum...Değerli tavsiyeleriniz benim için çok önemli....Şimdiden çok teşekkür ederim..