ortalama 125 -150 km aşşa mola vermiycem mecbur kalmadıkçabu sıcaklarda 1 saatin üzerinde genel olarak yok yapıyorsan kesinlikle düşünme bile 15-50 kulan derim..
ilgine tkş yola çıkmadan alıt 1 litre yağ değişirim
ortalama 125 -150 km aşşa mola vermiycem mecbur kalmadıkçabu sıcaklarda 1 saatin üzerinde genel olarak yok yapıyorsan kesinlikle düşünme bile 15-50 kulan derim..
Alarm sistemi alacam bir de Zırhlı çelik halat kilitten alayım inşallah.
Hırsızlar bulundu ve serbest bırakıldı. Türkiye'de zaten ya hırsız olacaksın ya da terörist o zaman kafana göre çal, öldür...hep yanına kar kalır. İlahi adalete güveniyoruz ne diyelim...
arkadaşlar havalar sıcak malum benim cb nin yağı 10 40 castrol o yağ sıcak havada ve uzun yolda sıkıntı çıkarırmı
Ben de sevindim. Hepsiburadadan alarm alıp çayıroğlunda taktırmıştım ben de. Alarm iyi olur. Araç çalıp serbest bırakılması da neymiş anlamadım. Ben de Ankaradayım imzamdaki face grubuna katılırsan bir gün tanışırız. Batıkentteyim ben de buarada.
kardeşim peki setten kastığın karbüratör filan da değişiyor ? neler değişiyor set yapınca birde ben gpsle ölçtüm 7 km sapma war yani drift 100 gösterdiginde gps te 93 gosteriyor gpse göre
---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:12 ----------
walla takan wardı internette mondial drift modifiye sayfasında ybr 125 esd ninkinide takan wardı denemek lazım
Valla Arkadaş Komple Değişiyor Dedi.
Bu motoru önerebilmeniz için gerekçeler nelerdir ?
+ Bu motora en iyi lastik hangi marka ve modelldir ? ;Özel mesajdan ulaşırsanız sevinirim
yazın motor için castrol 10 40 mı önerirsdiniz castrol 15 40 mı castrol 15 50 mi
Alarmın adresini atabilirmisin peki
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
Alarmın adresini atabilir misin peki
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
Inşallah birgun tanismayi bende arzularim
yazın motor için castrol 10 40 mı önerirsdiniz castrol 15 40 mı castrol 15 50 mi
Bu motoru önerebilmeniz için gerekçeler nelerdir ?
+ Bu motora en iyi lastik hangi marka ve modelldir ? ;Özel mesajdan ulaşırsanız sevinirim
arkadaşlar ben yeni başlıyorum da yeni başlayan biri olarak bu motoru almam doğru mudur