Kaç cc istiyorsunuz?Daha önce vitesli motosiklet deneyiminiz var?
Bu arkadaşın sorularına olumlu yanıt verdiğini düşünerek şunları tavsiye ediyorum:
Regal Raptor Spyder 350
Regal Raptor Daytona 350
Regal Raptor Spyder 250
Regal Raptor Daytona 250
Spyder 250'yi canlı gördüm. 350'si de aynı kasa ama motoru farklıdır sadece. Bence mükemmel bir motosiklet.
Ayrıca Spyder 250 kullanan arkadaş mükemmel bir rodaj sonrasında 160 Km/H hızlara ulaştığını ve 150 Km/H üzeri hızlarda rahat sürüş yapabildiğini söylemişti.
Yani her türlü gideri varBir gün Racing ile ilişiğimi kesersem yapacağım ilk iş Spyder 350 veya Spyder 250 almak olur
![]()
Hocam kusura bakma ama arkadaşın fena sallamış
Regal raptorun o hızlara ulaşmasına ne aerodinamiği müsade eder, ne silindir hacmi, ne beygiri ne de torku.
Hadi çıktı diyelim o hızlara, 150 üzeri hızlarda keyif verecek, rahat kullanım sağlayacak bir cruiser yoktur.
750'lik Shadow kullanıyorum 130u geçtiğim zaman zevk vermemeye başlıyor.
8-10 bin TL ye Regal alacağına kesinlikle sıfır GV 250 al derim. Tabi 250'likle başlayacaksan...
Regal'den çok daha üstün bir motordur.
bence 10000 tlye çıkıyorsan çine hiç girme ben ilk olarak KW vn 800 aldım ve mukemmel. chopper için cc önemli ama bi race kadar değil. Şimdi gidersin 8-9 bine daytona alırsın yanına VN geldiğinde üzülürsün. sezon bitiyor. 10000 tl ye bulabilirsin ya VN yada Virago al bence!
yanı 2013 model gv250 yerıne 2004 kw daha ıyı mı dersın