TVS apache rtr 150 mi ?? MOTORAN 150 cbs balancer mı kararsız kaldım

Merhaba arkadaşlar motor alacağım araştırma aşamasındayım. TVS apache rtr 150 yi herkes tavsiye ediyor yorumlar oldukça güzel fakat motorcu arkadaş tavsiye etmiyor yedek parça sıkıntı oluyormuş vs. ve hindistan üretimi olduğu için

Bir de baktıklarım arasında tipi hoşuma giden motoran 150 cbs balancer var bu motor hakkında da çok yorum vs. bulamadım. aralarında da baya fiyat farkı var birisinin sıfırı fiyatına diğerinin 2. eli alınabiliyor.

sorum motosikletlerin motorlarının nerenin üretimi olduğu ve servisle alakalı sıkıntı yaşamayacağım bir motor olsun istiyorum. ayrıca yakıt ve vibrasyonda önemli değerli yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

motoran cbs 150 bırebır honda cb 125 e ın kopyası oldugunu duymustum aynı fabrıkadan cıktıgı da sehır efsanelerı arasında.

motoran alacağına cb125 al aynı para nerdeyse hiç olmazsa orjinali hemde honda parçasınıda bolca bulursun

motoran alacağına cb125 al aynı para nerdeyse hiç olmazsa orjinali hemde honda parçasınıda bolca bulursun

İyi de birisi 125 lik diğeri 150 lik bunlar nasıl aynı oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

150 lik başka motor tavsiyeleriniz neler olur peki ?? bütçe 3000 TL civarı illaki sıfır olacak diye bir şey yok 2. elide değerlendiririm. teşekkürler

Kıyaslama biraz saçma olmuş. Tipine aldanma motoranın. Eski teknoloji. Parçasını ustasını her yerde bulursun o ayrı mevzu. TVS motoru farklı diğerine göre ve çinliden kat kat sağlam hemde az yakıtlı. Vibrasyon meselesi tek eksiği tvs nin.

Kıyaslama biraz saçma olmuş. Tipine aldanma motoranın. Eski teknoloji. Parçasını ustasını her yerde bulursun o ayrı mevzu. TVS motoru farklı diğerine göre ve çinliden kat kat sağlam hemde az yakıtlı. Vibrasyon meselesi tek eksiği tvs nin.

TVS nin 2011 modelinden sonraki modellerde vibrasyon sorunu kalmadığı söyleniyor doğrumudur ??

Vibrasyon var ama alışırsın zamanla tek eksiği o tvs kaliteli gerçekten sağlam bi motor. Diğerlerine göre daha kuvvetli seri tip olarak çok yakışıklı. Şuan 51 kilometrede yakıtı güzel yani yedek parçada istanbulda olduktan sonra dert edilmez. Zaten sorun çıkarıcak bi motor değil.

sbr

aralarındaki fiyat farkının sebeplerini düşündünmü hiç? rica ediyorum artık tvs yi çin malı motosikletlerle kıyaslamayın..kıyaslayacağınız markayı önce araştırın. geçmişine bakın,yaptıklarına bakın daha sonra aynı şeyleri tvs için yapın. ondan sonra kıyaslayıp kıyaslamayacağınıza kendiniz karar verirsiniz.

sbr

motoru kullanım amacın nedir? motordan beklentilerin ne?

motoru kullanım amacın nedir? motordan beklentilerin ne?

Gerektiğinde ormanda gezebileceğim. gerektiğinde karayolunda kullanabileceğim bir motor istiyorum. az yakan çok fazla sorun çıkarmayacak ve servis ve parça sıkıntısı olmayan bir motor istiyorum.

sbr

Gerektiğinde ormanda gezebileceğim. gerektiğinde karayolunda kullanabileceğim bir motor istiyorum. az yakan çok fazla sorun çıkarmayacak ve servis ve parça sıkıntısı olmayan bir motor istiyorum.

orman yollarından kastın arazi şartları ise uzun vadede apache dahil bir çok commuter pek başarılı olamayacaktır. yalnız hafif bozuk yollarda ve asfaltta kullanacaksan apache senin işini fazlasıyla görür. nerde ikamet ediyorsun? tvs nin heryerde servisi yok..istanbulda isen hiç düşünmeden al..başka şehirlerde isen ve iyide bir ustan varsa hiç sıkıntı çekmeden istanbuldan parça getirtebilirsin.

F54

bence bütün forum üyeleri çinli model tavsiy etmeli
nedeni ise vatandaşa binlerce kullanıcının yazdıkları sayfaları okumak zor geliyorsa gidip hakkında hiç paylaşım olmayan çinli motorsiklet alsın belki kullandıkça neden hakkında tek kelime yazılmayan motor aldığını anlar

bence bütün forum üyeleri çinli model tavsiy etmeli
nedeni ise vatandaşa binlerce kullanıcının yazdıkları sayfaları okumak zor geliyorsa gidip hakkında hiç paylaşım olmayan çinli motorsiklet alsın belki kullandıkça neden hakkında tek kelime yazılmayan motor aldığını anlar

bakmadım değil dediğim gibi zaten hakkında yorum olmadığı için konu açtım. tvs hakkında yorum okuduğumuda belirttim fakat arkadaşın motorsikletçi tanıdığı kafamı bulandırdı. kötümü yaptık konu açmakla ??? TEŞEKKÜRLER.

F54

sen motorcu ustaya bakma sana adi motor aldırır ki kendine müşteri çıksın
benim usta bana ilk ybr aldırdı para kazanmadı
tvs alalım dedi onu da ben kabul etmedim
şimdi de cbf aldırdı
gene benden bi kuruş kazanamayacak kendisi ama her zaman bi kardeşi var ona göre mal aldırır
sana çinli tavsiye eden ustanın yanına bir daha uğrama benden tavsiye

TVS iyidir tabi de, o vibrasyon mevzusu benim için tek başına almama sebebidir. Daha doğrusu denemeden almam. Sadece artçıda olup sürücüsünde olmaması da benim için aynı kapıya çıkıyor. Bence YBR 125 veya Salcano Wolf al. Wolf'un mis gibi beyazı da çıkmış.

orman yollarından kastın arazi şartları ise uzun vadede apache dahil bir çok commuter pek başarılı olamayacaktır. yalnız hafif bozuk yollarda ve asfaltta kullanacaksan apache senin işini fazlasıyla görür. nerde ikamet ediyorsun? tvs nin heryerde servisi yok..istanbulda isen hiç düşünmeden al..başka şehirlerde isen ve iyide bir ustan varsa hiç sıkıntı çekmeden istanbuldan parça getirtebilirsin.

İstanbulda sayılırım. Darıcada ikamet ediyorum. TVS de servis ve parça sorun olmaz diyorsunuz yani ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar